Røveri af mand med hættetrøje og et rustent stemmejern

(Artiklen er udgivet for omkring 7 år siden). 

Artiklen er opdateret for 7 år siden.

Der var røveri i Aldi på Idagårdsvej i Slagelse i går aftes. En mørkhudet mand i brun hættetrøje kom ind i forretningen med et rustent stemmejern, hvorpå han selv tog et større kontantbeløb fra kassen.

Tirsdag aften kom en mand ind i forretningen, hvor han gik direkte til kassen. Han medbragte et rustent stemmejern, og det brugte han til at brække lågen til pengene op. Derefter tog han et større kontantbeløb fra kassen og forlod stedet omkring kl. 20.00 med pengene i en medbragt pose.

Manden beskrives som en dansk mand, der er mørk i huden og 175-180 centimeter høj. Han havde hætten fra en hættetrøje trukket op over hovedet.

Han var maskeret med rødt eller blåt tørklæde, og han var iført en brun hættetrøje af mærket Puma. Der var tekst og bogstaver på brystet, hvor der blandt andet stod “1948”. Han var endvidere iført skinnende grå joggingbukser fra Adidas, havde sorte løbesko med hvide sålkanter og bar stramme sorte handsker.

Alle opfordres til at kontakte politiet på telefon 1-1-4, hvis de har set noget omkring Idagårdsvej i tidsrummet mellem kl. 19.30 og 20.15 tirsdag aften, eller hvis de genkender manden.

Foto (arkiv): Slagelse Media

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *