Slaget om Trelleborg ved Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – Fra torsdag den 21. juli til og med søndag den 24. juli udspiller Slaget om Trelleborg sig. Med “Slaget om Trelleborg” spoler vi tiden tilbage til 980’erne, hvor jarler mødes og kæmper om magten. Den stærkeste hær vinder Slaget om Trelleborg

Under Vikingeborgen Trelleborgs årlige vikingefestival kan du opleve ’Slaget om Trelleborg’, som er festivalens højdepunkt. Slaget kæmpes af cirka 250 vikingekrigere fra forskellige lande foran den berømte ringborg. Det skriver Trelleborg i en pressemeddelelse.

Den stærkeste hær og stærkeste krigere vinder

Fra torsdag den 21. juli til og med søndag den 24. juli udspiller Slaget om Trelleborg sig. Med “Slaget om Trelleborg” spoler vi tiden tilbage til 980’erne, hvor jarler mødes og kæmper om magten. Den stærkeste hær vinder Slaget om Trelleborg, og de stærkeste krigere vinder tvekampene. Oplev et vikingeslag i historiske rammer og få et uforglemmeligt minde på ringborgen i naturrige omgivelser.

Artiklen fortsætter under billedet.

Vikinge reeanctors fra forskellige lande udkæmper “Slaget om Trelleborg”. (Foto: Trelleborg).

Vikingekampgrupper med stærke krigere

Der bor mange vikingegrupper under den årlige vikingefestival på Vikingeborgen Trelleborg i uge 29. I hele vikingefestivalugen kan du opleve de forskellige vikingekampgrupper forberede sig med træning, vedligeholdelse af våben og godt humør. Der er rig mulighed for at nærstudere deres påklædning, udstyr, se deres våben på tæt hold og opleve dem kæmpe i tæt kontakt.

Aktiviteter for store som små under Vikingefestival

Under den årlige Vikingefestival kan du opleve vikingeboder, formidling af vikingemusik fra dygtige kunstnere, rundvisning på rinborgen, bueskydning fra hest, oplæg med forfattere, spændende formidling og sjove vikingeaktiviteter.

Slaget om Trelleborg og den årlige vikingefestival er en enestående mulighed for en anderledes og spændende sommeroplevelse.

Slaget om Trelleborg bliver udført af vikinge reeanctors. (Foto: Trelleborg).

Du finder Trelleborg på Trelleborg Allé 4 i Hejninge i 4200 Slagelse. Slaget om Trelleborg afholdes sted fra torsdag den 21. juli til og med søndag d. 24. juli. Alle dage kl. 13. Vikingefestival finder sted fra lørdag den 16. juli til søndag den 24. juli. Alle dage fra 10-17.
Det koster 150 kroner for voksne og 50 kroner for børn under 18 år pr. dag. Parkeringen er gratis. Aktivitetsarmbånd kan købes i museumsbutikken og koster henholdsvis 100 kroner for vikingeaktiviteterne og 150 for skjold og sværd.
Læs mere om Trelleborgs Vikingefestival på: vikingeborgen-trelleborg.dk

Øverst: Løbende vikingebørn på Trelleborg Vikingefestival. (Foto: Trelleborg). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.