Slagelse Brazilian Jiu Jitsu slår til igen

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – Selvom Slagelse BJJ var lidt rustne, var der ingen tid at spilde. Juni stod nemlig på Beach Brawl i Fredericia. Her hev de tre guldmedaljer og en sølvmedalje hjem i første turnering efter nedlukningen.

Efter en meget lang lukning på grund af COVID-19 var det godt for drengene fra Slagelse Brazilian Jiu Jitsu (Slagelse BJJ) at komme i gang igen.

Selvom de var lidt rustne til at starte med, var der ingen tid at spilde. Juni måned stod nemlig på Beach Brawl i Fredericia. Det skriver Brith Kyhn, som dækkede kampene.

Lucas Gaml fra Slagelse BJJ vandt guld i sin vægtklasse

Drengene fra Slagelse Brazilian Jiu Jitsu (Slagelse BJJ) måtte træne hårdt for at komme i gang igen. Det var især debutanten Lucas Gaml, som skulle træne ekstra hårdt.

Blot en time før kampene gik i gang, måtte han få pulsen op for at være sikker på at nå sin vægtklasse. Det gik, og med det kom sejer efter sejer lige efter.

Artiklen fortsætter under billedet.

Lucas Gaml udnævnt som vinder af kampen. (Foto: Brith Kyhn / Slagelse Brazilian Jiu Jitsu).

Lucas Gaml vandt også guld i sin vægtklasse, mens familien og klubben heppede med fra sidelinjen.

Dan Bork kæmpede bragt i egen vægtklasse og i Open

Lige så nemt skulle det ikke gå for Dan Bork. Han har ellers tidligere vundet guld til Grappling Industries i foråret 2020 efter første nedlukning.

Læs også: 6 medaljer til Slagelse Brazilian Jiu Jitsu.

Det blev dog ikke til nogen medaljer i denne omgang, selvom han kæmpede bragt i både sin egen vægtklasse og Open, som ingen vægt har. Her kæmper alle, store som små, mod andre med samme bælte.

Danny Sieling endte med en velfortjent sølvmedalje

Netop i Open kom Danny Sieling på banen. Han har vundet flere medaljer i sin tid hos Slagelse BJJ.

Senest vandt han guld til Brazilian Jiu jitsu stævne i sydbanken i Kolding arena samt både guld og sølv til Grappling Industries-turneringen.

Læs også: Slagelseaner vinder guld i brasiliansk jiu-jitsu.

Derfor var der også høje forventninger fra både træner og sparringspartnere, der så med.

Danny Sieling kæmpede sig da også hele vejen til finalen og måtte endda ud i overtid, hvor han desværre måtte se sig slået af Peter Rasmussen fra Holstebro. Dog vandt Danny Sieling guld i en anden kamp, fordi modstanderne ikke dukkede op.

Derfor blev det til en sølvmedalje i denne omgang, men en velfortjent en af slagsen.

Slagelse BJJ fik tre guldmedaljer og en sølvmedalje i alt

Men drengene var ikke færdige her. Så træner Joshua Swambo, lilla bælte, måtte også i kamp. Det blev mod Jacob Lysdal fra Fredericia Judo og Ju-jutsu klub. Her måtte Joshua Swambos modstander giver sig efter to runder, hvor han blev lagt i armbar begge gange.

Holdet fra Slagelse hev i alt tre guldmedaljer og en sølvmedalje hjem i den første turnering efter nedlukningen.

De har allerede meldt sig til Dansk Grappling Liga Summer Edition, der afholdes den 21. august 2021 i København. Der bliver altså ingen sommerferie for klubben. Men de har nok også haft nok pause fra træningen for i år.

Rettelse: Det er tilføjet, at Danny Sieling også vandt guld, men at det var i kamp, hvor modstanderne ikke dukkede op.

Øverst: Hele holdet fra Slagelse Brazilian Jiu Jitsu. Fra venstre: Dan Bork, Lucas Gaml, Danny Sieling og træner Joshua Tyge. (Foto: Brith Kyhn / Slagelse Brazilian Jiu Jitsu). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.