6 medaljer til Slagelse Brazilian Jiu Jitsu

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Slagelse.News – Det var to meget tilfredse trænere, som var med, da deltagerne fra Slagelse Brazilian Jiu Jitsu deltog i weekendens Grappling Industries-turnering på Nørrebro.

To guldmedaljer, tre sølv og en bronze vandt drengene fra Slagelse til weekendens Grappling Industries-turnering. Det skriver Brith Kyhn, som dækkede begivenheden.

Danny Sieling vandt begge guldmedaljer og en bronze

Det var to meget tilfredse trænere, som så på, da deltagerne fra Slagelse Brazilian Jiu Jitsu deltog i weekendens turnering på Nørrebro.

Den helt store vinder blev Danny Sieling fra Slagelse, som vandt begge guldmedaljer og en bronze. Dette kommer oven på hans sejer i sidste måned i Sydbank Arena i Kolding.

Læs også: Slagelseaner vinder guld i brasiliansk jiu-jitsu.

Denne gang stillede han op i kategorierne no-gi, gi og absolut, hvor han sloges med kæmpere fra alle vægt- og bælte-klasser. I turneringen deltog desuden kæmpere fra klubber over hele Europa.

Artiklen fortsætter under billedet.

Danny Sieling. (Foto: Brith Kyhn).

Godt gik det også for de to debutanter Dan Bork og Dinko Juric, som begge løb med sølvmedaljer. Dinko Juric udmærkede sig ved at fange modstanderen i en armbar i sin sidste kamp.

Har allerede sat næsen op efter Danish Open i april

»Jeg er meget stolt af mine kæmpere. Nogle har kun trænet i få måneder, og har stadig mod på at stille op i turneringerne. Jeg ser frem til at hjælpe dem i deres fremtidige træning, da vi allerede har sat næsen op efter Danish Open i april,« siger Joshua Swambo, som er deres træner.

Slagelse Brazilian Jiu Jitsu giver en stor tak til alle, der deltog i turneringen, samt til dommerne og arrangørerne fra Grabbling Industires.

Har man selv lyst til at prøve kræfter med sporten, kan man træne i Slagelse hver mandag og onsdag fra kl. 19 til kl. 21 (nye tider, red.). Der er mere information på klubbens Facebook-side.

Alle billeder: Danny Sieling. (Foto: Brith Kyhn). Brith Kyhn/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.