Slagelseaner vinder guld i brasiliansk jiu-jitsu

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Slagelse.News – Den 34-årige Danny Sieling fra Slagelse fik guld i brasiliansk jiu-jitsu i 100+ beginner i Sydbank Arena i Kolding sidste søndag.

Danny Dandanell Emanuel Sieling, som er 34 år og fra Slagelse, vandt guld i brasiliansk jiu-jitsu i Sydbank Arena i Kolding sidste søndag. Han kæmpede i 100+ beginner-klassen.

Vandt kampen ved at låse modstanderens arm

Der var fem modstandere, fire fra Danmark og en fra Ukraine. Danny Dandanell Emanuel Sieling vandt over de danske modstandere, men kæmpede uafgjort med modstanderen fra Ukraine.

Efter fem kampe kom Danny Dandanell Emanuel Sieling i finalen mod en af danskerne, hvor han vandt kampen ved at låse modstanderens arm.

Artiklen fortsætter under billedet.

Danny Dandanell Emanuel Sieling i midten. (Foto: Privatfoto).

»Jeg havde regnet med en topplacering, men bestemt ikke med, at jeg skulle vinde det hele. Men det kan jeg takke træningen og mine træningspartnere i Slagelse MMA for. Uden dem havde det ikke kunnet lade sig gøre,« siger Danny Dandanell Emanuel Sieling til Slagelse.News.

Danny Dandanell Emanuel Sieling er hvidbælte inden for brasiliansk jiu-jitsu og har trænet i cirka et års tid. Han kæmper i den klasse, som hedder 100+ kg.

Træner brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) i Slagelse MMA

Træningen sker i Slagelse MMA, som ligger på Norgesvej 8 i Slagelse By. Der er brasiliansk jiu-jitsu mandag og onsdag fra kl. 18.00 til kl. 20.00. Og der er thai-boksning tirsdag og torsdag fra kl. 19.00 til kl. 21.00.

Brasiliansk jiu-jitsu bliver også kaldt BJJ. Det er en kampsport, hvor to modstandere kæmper mod hinanden, og hvor det gælder om at få modstanderen til at give op på smerte via låsetekniker.

Man starter stående, hvor man prøver at kaste sin modstander til jorden for derefter at prøve at submitte ham via en lås. Hver kamp varer cirka 6 minutter.

Man får 3 point, hvis man vinder, 1 point ved uafgjort, og 0 point, når man taber. Man kæmper en gang mod alle i ens klasse, hvorpå de to med flest point mødes i en finale.

Øverst: Danny Dandanell Emanuel Sieling. (Foto: Privatfoto). Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.