Sjællandsfestivalen i Slagelse By aflyses

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Slagelse.News – »Det er med beklagelse, at jeg må meddele, at Sjællandsfestivalen 2020 er aflyst,« skriver Sjællandsfestivalens formand.

»Det er med beklagelse, at jeg må meddele, at Sjællandsfestivalen 2020 er aflyst,« skriver Sjællandsfestivalens formand, Lars Ravn, i en pressemeddelelse.

Baggrunden er, at regering og myndigheder har påbudt, at alle festivaler og store markeder ikke må afvikles hen over sommeren. Dette påbud gælder frem til august måned 2020 – indtil videre.

Sjællandsfestivalen flyttes til den 19.–20. maj 2021

Bestyrelsen har stor forståelse for denne beslutning, da det ikke ville være ansvarligt at gennemføre Sjællandsfestivalen 2020, da størsteparten af vores publikum tilhører gruppen af borgere, som Danmark i øjeblikket gør alt, hvad de kan for at passe på, så de ikke bliver smittet eller kan bringe smitte videre.

Sjællandsfestivalen er en lukket musikfestival for mennesker med fysiske og/eller psykiske handicap. Derudover har ledsagere og hjælpere adgang sammen med målgruppen.

Samtidig har Sjællandsfestivalen stor respekt for det arbejde, som personalet gør og har gjort i forbindelse med at tage vare på borgerne, og det vil ikke fornuftigt at bringe så mange mennesker sammen til en festival. Det skriver formanden i pressemeddelelsen.

Læs også: Planen for den gradvise åbning af Danmark.

Derfor er det besluttet, at Sjællandsfestivalen flyttes til den 19.–20. maj 2021. Det bliver samme sted, med samme sjæl og samme musikprogram, men måske med små ændringer.

Sig “ja tak” til at være med til næste års festival

Det har desværre betydelige konsekvenser for kunstnere, leverandører, de frivillige, der står bag madboder, yder service på pladsen, eller som bidrager med programindhold, leverancer og produktioner. Mange er i forvejen meget hårdt ramt.

Sjællandsfestivalen vil gerne bede om din opbakning. Du kan gøre en kæmpe forskel ved allerede nu at sige “ja tak” til at være med til næste års festival.

På den måde vil du være med til at sikre Sjællandsfestivalen 2021 og samtidig hjælpe arrangøren igennem den næste svære tid, opfordrer Sjællandsfestivalen.

Med hensyn til dem, der allerede har købt billetter, vil billetten være gældende til festivalen 2021.

Såfremt man er forhindret eller andet, er det muligt at få refunderet billetten ved henvendelse til Ticketmaster. Deadline for refundering vil være den 15. maj 2020.

Da Sjællandsfestivalen har mange trofaste og loyale publikummer, vil de holde åbent for billetsalget i hele 2020 og 2021 frem til Sjællandsfestival 2021, så det er muligt at sikre sig billetter i en meget længere periode end normalt.

»Igen har vi stor forståelse for (regeringens og myndighedernes, red.) beslutningen, da det ikke ville være ansvarligt og vil ikke give mening at samle så mange mennesker, det være sig publikum, musikere, teknikere, personale, frivillige, leverandører og andre der får Sjællandsfestivalen til at blive den festival som vi gerne vil være, nemlig en festival med Sjæl,« afslutter Lars Ravn pressemeddelelsen.

Læs også: Er du bekymret eller bange for COVID-19?

Øverst: Presse-/arkivfoto. (Foto: Sjællandsfestivalen). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.