Så er der igen uro og hærværk på Byskov Alle

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Byskov Alle i Slagelse By er igen plaget af højtråbende og støjende mennesker. Denne gang ødelagde de en lygtepæl. Tidligere har der været skud mod lygtepæle, drabsforsøg og brandpåsættelser.

Kl. 00.40 natten til fredag fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en opringning fra en borger. Borgeren fortalte, at der stod en flok mennesker ved Fakta på Byskov Alle i Slagelse Østby. De var meget højtråbende og støjende.

Flere politipatruljer kom til stedet et par minutter senere og kunne konstatere, at uromagerne havde efterladt en ødelagt lygtepæl. Betjentene traf seks unge mænd i nærheden. De var fra byen, men kendte ikke kendte noget til den ødelagte lygtepæl.

Politiet hører gerne fra vidner, der kan have oplysninger til sagen. Borgere kan ringe på telefon 1-1-4.

Anmeldelse om “skud” mod lamper

Tidligere på måneden, lørdag aften den 2. juni 2018, var der også problemer. Her fik politiet en anmeldelse om en gruppe unge mænd, der stod ved “Byskovcentret” og skød til måls efter nogle lamper.

En patrulje konfiskerede en splatterpistol fra en 21-årig lokal mand og tog en anden som hittegods. Den 21-årige blev sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Drabsforsøg og flere påsatte brande

Det var mere alvorligt aftenen før, fredag den 1. juni 2018, hvor Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ledte efter seks til otte unge, som angiveligt havde stået sted bag et voldsomt overfald og et drabsforsøg på flere mænd.

Ifølge en debat-gruppe på Facebook havde der ligefrem været kampklædte betjente, politihunde og flere ambulancer på Byskov Alle i Østbyen:

»Er Der nogle der ved hvad der sker i byskov alle. Med alle de betjente med veste og maskingevær?« spurgte en bruger i et Facebook-opslag.

Boligområdet har også være plaget af adskillige påsatte brande.

Læs også: Knivstikkeri på Byskov Allé: To mænd er såret


Arkivfoto: Rigspolitiet

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.