Knivstikkeri på Byskov Allé: To mænd er såret

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Fredag aften rykkede politiet talstærkt op på Byskov Allé i Slagelse Østby. To mænd var blevet såret i et knivstikkeri. Den ene er mere skidt tilredt end den anden.

Ifølge TV ØST og Ekstra Bladet var der tale om et drabsforsøg på Byskov Allé, hvor to mænd blev såret. Det skete omkring kl. 21.30.

»Jeg kan bekræfte, at der har været et knivstikkeri, og at to mænd er blevet stukket med kniv. Den ene er mere skidt tilredt end den anden. Jeg kan ikke udtale mig om deres tilstand. Det må det sundhedsfaglige personale klare,« udtaler politiinspektør Kim Klive til Ekstra Bladet.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ønsker endnu ikke at gå nærmere ind i hændelsesforløbet, som de stadig efterforsker.

»Vi har fået en række informationer, og dem har vi fulgt op på i nat og bruger dem i vores efterforskning,« siger politiinspektør Kim Kliver til TV ØST.

Ifølge en debat-gruppe på Facebook var der kampklædte betjente, politihunde og flere ambulancer.

»Er Der nogle der ved hvad der sker i byskov alle. Med alle de betjente med veste og maskingevær?« spurgte en bruger i et Facebook-opslag.

»De siger ikke så meget politiet, men det er lidt voldsomt med så meget politi og ambulance og politiet er med hunde og kampklædt,« kommenterede en anden Facebook-bruger.

»Ja min veninde siger, at de har fået forbud mod at gå ud før i morgen… og indtil politiet har givet tilladelse… der står 4 betjente med maskinpistoler og er kampklar… og flere er i gang med undersøgelser…,« svarede en tredje bruger.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi hører gerne fra vidner eller personer, der har viden om episoden. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.


Arkivfoto: Slagelse Media

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.