Tricktyveri i Super Thai på Løvegade

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

OPDATERET: Det thailandske supermarked, Super Thai, på Løvegade i Slagelse Midtby blev udsat for en form for tricktyveri i går tirsdag. Fire personer af anden etnisk herkomst end dansk kom ind i forretningen, hvorpå to mandlige gik ind i baglokalet, mens to kvindelige blev betjent i butikken.

Super Thai på Løvegade i Slagelse Midtby har været udsat for tricktyveri. Fire af anden etnisk herkomst end dansk kom ind i butikken, hvor de spurgte til priser på nogle varer.

Gruppen bestod af to mænd og to kvinder, og mens kvinderne lod som om, at de ville købe noget, gik mændene ind i baglokalet. Her tog de kontanter for cirka 10.000 kroner samt noget guld (vægt 1 baht) til en værdi af cirka 8.000 kroner i Thailand.

Ejerens datter var alene i butikken og vidste ikke, at butikken blev udsat for tyveri. Der var altså ikke tale om røveri eller traditionelt tyveri som tidligere skrevet i denne artikel. Politiet fik anmeldelsen tirsdag den 5. december kl. 14.23.

Artikel er opdateret den 6. december 2017.

Foto: Super Thai

[d12-global title=”Jessica Fredriksson kommenterer”] Hvad menes med “muslimer”…[/d12-global]

[d12-stats title=”Redaktionen svarer”]Vi indsamler og videreformidler blot oplysningerne, og der blev sagt “มุสลิม” på thai. Derfor anførselstegn.[/d12-stats]

[d12-support title=”Redaktionen opdaterer”]Artiklen er opdateret med yderligere oplysninger fra politiets døgnrapport.[/d12-support]

 
 

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.