Mulig påsat brand i institution tæt på Byskov Alle

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Slagelse.News – Brandene fortsætter i kommunen – denne gang gik det ud over en børneinstitution i Byskov-området i Slagelse Østby.

Børnehave Birkelunden på Baldersvej i Slagelse Østby

Onsdag aften kl. 17.49 fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi og Slagelse Brand og Redning en anmeldelse om, at der var udbrudt brand i Børnehave Birkelunden på Baldersvej 18 i Slagelse Østby. Det er ved siden af Byskov Alle.

Ilden havde fat i et vindfang og havde bredt sig til dele af tagkonstruktionen, men brandvæsnet fik den under kontrol og kunne begrænse skaderne.

Der var ingen personer, der kom til skade ved branden, der efterforskes som påsat. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Artiklen fortsætter under Facebook-opslaget.

 

Slagelse var til brand i institution på Baldersvej i går. Branden er startet udendørs op ad bygningen og er gået i…

Slået op af Slagelse Brand og RedningTorsdag den 18. oktober 2018

Politiet mener at der er tale om en ildspåsættelse

»Branden er startede udenfor og har fået fat i tagkonstruktionen. Den nåede ikke at brede sig ind til huset, da den blev slukket forholdsvis hurtigt,« fortæller indsatsleder René Kofoed fra Slagelse Brand og Redning til SN.dk.

Vagtchef Kent Edvardsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi mener, at branden er påsat.

»Det baserer vi på arnestedet for branden, siger vagtchefen, som i skrivende stund ikke kender de nærmere detaljer af myndighedernes undersøgelser på stedet,« siger Kent Edvardsen til Ekstra Bladet.

Børneinstitutionen er lukket torsdag og fredag

Det viser sig, at dele af tagkonstruktionen er helt ødelagt. Dertil kommer lugtgener. Derfor er Birkelunden lukket.

»Birkelunden er lukket torsdag og fredag grundet brand. Vi tilbyder pasning i Børnegården, Oehlenschlægersgade 7, 4200 Slagelse, hvor Birkelundens personale vil tage imod børnene.« Det står der på døren ifølge SN.dk.

Læs også: Politi, kommune og pædagoger øger indsatsen.

[d12-support title=”Redaktionen opdaterer”]Artiklen er opdateret med oplysninger om, at institutionen er lukket resten af ugen samt med et Facebook-opslag fra Slagelse Brand og Redning.[/d12-support]


Arkivfoto: Slagelse Media.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.