Slagelse er min by, og jeg kommer aldrig herfra

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Slagelse.News – Slagelseaner og chefoptiker Jeanette Petersen, der bor, arbejder samt er født og opvokset i Slagelse, fylder rundt. Det fejres med rabatter og gratis synstest.

Chefoptiker Jeanette Petersen fylder 40 år, og det fejres hos Louis Nielsen på Nytorv i Slagelse Midtby i uge 43.

Chefoptiker Jeanette Petersen blev født i Slagelse for 40 år siden, og hun er blevet i byen og har stiftet familie. Samtidig er hun indehaver og chefoptiker hos Louis Nielsen i Slagelse Midtby, og butikken fejrer hendes runde fødselsdag.

»Jeg elsker Slagelse. Det er min by, og jeg kommer aldrig herfra, er jeg sikker på. Her er min familie og mine venner og mit arbejde, som alt sammen er en stor del af, hvem jeg er,« fortæller Jeanette Petersen, der fylder 40 år den 2. november 2018.

Startede hos Louis Nielsen i Slagelse i 2010

Jeanette Petersen begyndte karrieren i 2010 hos Louis Nielsen i Slagelse. Hun er født i Slagelse, hvor hun er blevet, og har stiftet familie.

»Det er tydeligt at se, at Jeanette elsker sit job. Nogle gange må jeg stoppe hende, når hun bliver så optisk faglig, at jeg ikke forstår noget, men kunderne nyder enormt godt af hendes store faglighed,« fortæller Jeanette Kroman, der er butikschef.

De to har dannet makkerpar de seneste syv år, og sammen har de byens Louis Nielsen-butikker på Nytorv i Slagelse og ved Bilka. For tre år siden kom chefoptiker og partner Stine Skov til. Jeanette Petersen har sin daglige gang i butikken på Nytorv, mens Jeanette Kroman er i butikken ved Bilka sammen med Stine Skov.

»Vi har mange kunder, der har været hos os i adskillige år, og de spørger efter Jeanette. De kender hende fra byen, og hun har mange stamkunder. Mon ikke hun også får et par ord med på vejen over at runde det skarpe hjørne og blive fyrre,« fortæller Jeanette og griner.

Inviterer til gratis synstjek og rabatter i uge 43

Jeanettes 40 år fejres i butikken i hele uge 43, den 22.-27. oktober, med gratis synstest. Fredag den 26. oktober giver butikken samtidig 40 procent på briller fra 795 kroner.

»Vi opfordrer kraftigt til, at man booker synstesten på forhånd, da vi har begrænsede med pladser i synsprøverummet og vi ved, at der bliver pres på hele ugen,« fortæller Jeanette Kroman.

Jeanette Kroman håber, mange vil komme forbi og fejre Jeanette Petersens 40-års fødselsdag og få tjekket synet. Regelmæssige synstjek kan nemlig hjælpe med at nedsætte antallet af synstab drastisk.

50 procent af alle synstab kan nemlig undgås, viser en undersøgelse fra 2018 foretaget af Copenhagen Economics for Louis Nielsen og Dansk Blindesamfund.

»Vi anbefaler at man passer på sine øjne som man passer på sine tænder. Vi stiller ingen diagnoser, men finder vi symptomer, der bør undersøges yderligere, hjælper vi naturligvis patienten videre til læge eller øjenlæge,« fortæller Jeanette Kroman

Synstesten kan bookes i butikken på Nytorv 10 i Slagelse Midtby eller ved at ringe til butikken på telefon 96 32 52 36.


Øverst: Chefoptiker Jeanette Petersen. Foto: Louis Nielsen.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.