Lottomillionær fra Slik Safari i Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

En heldig vinder på Færøerne har en kupon med en gevinst på 20 millioner kroner, men der er også en ny lottomillionær, som har købt sin kupon i Slik Safari på Søndre Stationsvej i Slagelse By.

Lørdag aften var der 20 millioner kroner i førstepræmiepuljen og hele gevinsten gik til en heldig vinder med syv rigtige tal. Vinderen har købt sin kupon i den lille bygd Tvøroyri på Færøerne. Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderen. Men vedkommende vil blive tilbudt økonomisk rådgivning, som alle vindere over 1,5 millioner kroner bliver.

Ud over den heldig førstepræmievinder var der to vindere af Millionærgarantien. Hver uge trækker Lotto lod om 2 x 1 million kroner på alle spillede rækker. En kupon uden synlig gevinst kan altså lige pludselig være 1 million kroner værd.

Det er tilfældet for denne uges to heldige vindere af Millionærgarantien. Den ene vinderkupon er købt i SuperBrugsen i Gedved, og den anden heldige vinder har købt sin kupon i Slik Safari på Søndre Stationsvej i Slagelse By.

Heller ikke her har Danske Spil hørt fra vinderne endnu, så har man købt sin Lottokupon i en af de to butikker, er det en ekstra god ide at få dem tjekket.

Det lykkedes ikke nogen at fange Jokeren lørdag aften, så den vokser til 7 millioner kroner, som kan vindes allerede på onsdag. Lørdag er der 6 millioner kroner i førstepræmiepuljen i Lotto, og 2 Millionærgarantier at spille efter.

Denne uges vindertal er: 1, 3, 15, 18, 21, 24, 25. Tillægstal: 19.


Foto: Danske Spil.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.