Iværksætter bag succes med loppesupermarkeder

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Slagelse.News – Johanna Kiel Nielsen blev landskendt i mandags, da hun medvirkede i iværksætter-programmet “365 dage til succes” på TV2. Nu offentliggør hendes virksomhed Børneloppen et årsregnskab, der viser en vækst i million-omsætningen. Børneloppen har allerede en butik i Slagelse By.

Børneloppen åbner endnu en ny loppebutik

Lørdag den 17. november åbner loppesupermarkedskæden Børneloppen endnu en ny butik – denne gang i Randers. Et 549 kvadratmeter stort indendørs loppemarked for børnefamilier. Børneloppen åbnede i Slagelse By den 10. februar 2018

Her kan folk, der har noget til salg, leje en stand, hvor deres aflagte børneudstyr bliver placeret. For køberne, der har brug for noget til de små, giver det flere end 236 reoler proppet med gode tilbud til børnefamilierne.

Flere end 400 loppesupermarkeder i Finland

Bag idéen står iværksætteren Johanna Kiel Nielsen, der i forvejen har en lang række andre loppesupermarkeder både herhjemme og i Finland, hvor hun oprindeligt er fra.

»Det er et kæmpe hit i mit hjemland. Der findes flere end 400 loppesupermarkeder, og det første slog allerede dørene op tilbage i 1990’erne,« fortæller Johanna Kiel Nielsen.

Johanna Kiel Nielsen har da heller ikke planer om, at loppesupermarkedet i Randers skal blive det sidste i rækken:

»Vi ønsker at åbne nye loppesupermarkeder i både Kolding, Herning, Horsens, Vejle, Sønderborg, Esbjerg og Aalborg, blot når vi taler Jylland. Vi kan derudover se på vores tal, at vi alene på et år har øget vores omsætning på brugte børneting fra 11 til 25 millioner kroner, og hvis det ikke var så svært at finde lokaler, ville vi have haft mange flere loppesupermarkeder allerede.«

Har også vundet “Bedste bæredygtige initiativ”

Virksomheden kan i dag offentliggøre en omsætningsvækst på over 100 procent – fra 11 til 25 millioner kroner om året samt sorte tal på bundlinjen.

Børneloppen har for andet år i træk vundet prisen som “Bedste bæredygtige initiativ” til Børn i byen priserne, ligesom virksomheden på den bæredygtige front har sparet svarende til 2300 danskeres årlige CO2-forbrug og 10.5 millioner toiletskyld i vand grundet genbrugskonceptet.

Johanna Kiel Nielsen forventer at fortsætte den eksplosive vækst, og lige nu er den eneste begrænsning faktisk, at det er vanskeligt at finde lokaler til de mange loppesupermarkeder i nye byer.

Børneloppen i Slagelse By ligger på Kinavej 5. Den har 277 loppestande og er den største Børneloppen-butik i Danmark.

Læs også: Stort børneloppemarked kommer til Slagelse By.


Arkivfoto: Børneloppen.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.