Stort børneloppemarked kommer til Slagelse By

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Populært indendørs loppemarked for børnefamilier åbner på Kinavej 5 i Slagelse By på lørdag den 10. februar.

Den 10. februar åbner iværksætteren Trine Dyrlund et stort indendørs loppemarked kaldet Børneloppen. Det er på 644 kvadratmeter og holder til på Kinavej 5 i Slagelse By.

Her kan folk, der har noget til salg, leje en stand, hvor deres aflagte børneudstyr bliver placeret. Trine Dyrlund, der er 44 år og mor til to på 9 og 12 år, tager sig af salget. Hun tager kommission, og dermed behøver sælgerne ikke stå på markedet.

I forbindelse med åbningen vil der være masser af sjove ting at kaste sig over. Først og fremmest kan du gå på jagt efter en god handel på 277 reoler. De vil være fyldt til bristepunktet med alt til babyen og barnet. Derudover vil der være en sjov hoppeborg samt masser af andre underholdende ting på åbningsdagen.

Børneloppen findes allerede i Valby og har opnået stor succes på rekordtid. I Danmark er loppesupermarkeder for børnefamilier stadig en sjældenhed, hvorimod konceptet er kæmpe stort i Finland. Det fortæller Johanna Kiel Nielsen, der oprindeligt er fra netop Finland, men nu bosat i Danmark. Hun er kvinden bag den første Børneloppen i Valby.

“Det er et kæmpe hit i mit hjemland. Der findes flere end 400 loppesupermarkeder, og det første slog allerede dørene op tilbage i 1990’erne,” fortæller Johanna Kiel Nielsen.

Børneloppen i Slagelse By vil have åbent på hverdage kl. 10-18 og i weekender kl. 10-16.

Foto: Børneloppen

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.