Heroin fundet ved kiosken i Ringparken

(Artiklen er udgivet for omkring 7 år siden). 

Artiklen er opdateret for 7 år siden.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har her til formiddag fundet 20 gram heroin i Ringparken i Slagelse. Det blev fundet i buskene omkring kiosken.

Politiet oplyser, at de var på patruljering i Ringparken i dag mandag den 16. oktober 2017, hvor da fandt 20 gram heroin i buskene bag kiosken på Jacob Dampes Vej I Ringparken. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Dit Politi.

Der er typisk megen aktivitet om aftenen og om natten foran kiosken på Jacob Dampes Vej i Ringparken. Den del af området er generelt plaget af uro og hærværk. Derfor er der opsat særligt sikrede døre foran indgangene til opgangene, ligesom de fleste ruder er fjernet eller smadret i de tre vindfang i denne boligblok.

Flere af beboerne i Ringparken fortæller, at der blev smidt med kanonslag søndag aften, ligesom nogle af beboerne ligefrem giver udtryk for, at de unge foran kiosken havde opført sig underligt i forbindelse med politiets patruljeringer.

Slagelse Politi vil gerne i kontakt med personer, der kan hjælpe med yderligere oplysninger. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

Foto (arkiv): Rotorhead / Freeimages.com

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *