Hærværk, overfald og politisædebidderi

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

To mænd begår hærværk, slår en anden mand ned og bider i bilsædet i en politibil.

I går onsdag kl. 23.34 fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse om kvalificeret vold på Marievangsvej i Slagelse. To mænd, som har bopæl på samme adresse i Slagelse og er henholdsvis 20 og 28 år gamle, havde slået en anden mand ned.

De to mænd blev anholdt kort efter på Løvegade, og det viste sig, at de havde en lang række af forseelser bag sig i løbet af aftenen. Ud over at de havde slået manden ned, havde de også begået hærværk mod mindst fire parkerede biler på Vestergade.

De havde både ridset bilerne med nøgler og hoppet rundt oven på bilerne. Da en mand påtalte deres uforskammede opførsel, blev han truet på livet med en kniv af den 20-årige.

Begge gerningsmænd var tydeligt påvirkede og på vej fra Slagelse til Næstved spyttede den 28-årige flere gange i politiets køretøj, lige som han på et tidspunkt tog en bid af sædet foran sig.

De to mænd er fortsat i politiets varetægt og er indtil videre sigtet for trusler på livet, for hærværk samt for overtrædelse af våbenloven og knivloven.


Arkivfoto: Rigspolitiet.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.