Efterlyser vidner til biljagt gennem Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – Politiet efterlyser to vidner til en biljagt sidste onsdag omkring kl. 14.30. Dels en mørk/brunlig Ford, som kom kørende ad Smedegade fra midtbyen. Dels en ældre kvinde i en hvid/lys personbil, som drejede til venstre ud på Sorøvej fra Strudsbergvej.

Onsdag den 27. januar fik en af politiets patruljer øje på en sølvgrå Suzuki Liana, som kørte alt for hurtigt på blandt andet Ingemannsvej i Slagelse. Det skete kl. 14.32.

Nu søger politiet to bestemte vidner i forbindelse med den efterfølgende eftersættelse (biljagt). Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Den sølvgrå Suzuki stoppede i rundkørslen ved Ndr. Ringgade

Politipatrulje eftersatte den sølvgrå Suzuki ad Ingemannsvej, Skolegade, Smedegade, Sorøvej og endte med et mindre uheld i rundkørslen ved Ndr. Ringgade omkring kl. 14.36, hvor politiet fik anholdt og sigtet føreren – han er nu varetægtsfængslet.

Læs også: To anholdt efter vanvittig biljagt gennem byen.

1) Det ene vidne, som politiet søger, er den person, der kom kørende ad Smedegade fra midtbyen og ind i rundkørslen Smedegade/Skolegade i en mørk/brunlig Ford, og her måtte bremse hårdt op for både politiet og Suzuki’en, der fortsatte ud af Smedegade i østlig retning.

2) Politiet søger også den ældre kvinde, der i sin hvide/lyse personbil drejede til venstre ud fra Strudsbergvej og ud på Sorøvej og her måtte bremse hårdt op og trække helt ind til helleanlægget, for at undgå at blive påkørt, mens Suzuki’en måtte trække op på for torvet og i øvrigt punkterede ved manøvren.

Hvis du var en af de vidner eller har oplysninger til episoden, kan du ringe til politiet på telefon 1-1-4.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.