Vidner til busbrand i Skælskør efterlyses

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Skaelskor.News – I nat var der brand i to busser på busparkeringen på Stationsvej i Skælskør. Nu efterlyser politiet vidner.

Natten til onsdag kl. 03.28 fik politiet en anmeldelse om, at der var brand i to busser, som holdt parkeret på busparkeringen på Stationsvej i Skælskør. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

De to busser har næppe selv startet branden

Der skal nu foretages en brandundersøgelse af de to udbrændte busser, ligesom politiet skal lave en gerningsstedsundersøgelse for at klarlægge, hvad der er sket.

»Det er jo sjældent, at busser, der holder stille, bare sådan kan selvantænde, så det er en klar formodning, at der må være tale om en påsat brand,« forklarer vagtchefen Lars Denholt ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV 2 Øst.

Der var en mindre brand forud for busbranden

Det fremgår af Beredskabsstyrelsens Online Dataregistrerings- og Indberetningssystem (ODIN), at der også var en brand kl. 00.13.

TV 2 Øst skriver, at der var tale om en mindre brand tæt ved busserne, men at brandvæsenet hurtigt fik den slukket. Det er uklart, om der er en sammenhæng mellem de to brandepisoder kl. 00.13 og kl. 03.28.

Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set noget mistænkeligt, eller som har hørt om noget. Politiet kan som altid kontaktes på telefon 1-1-4.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.