Ophørsudsalg i Aldi i Skælskør

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Skaelskor.News – Aldi i Skælskør holder ophørsudsalg med store rabatter i butikkens sidste åbningsuge.

Aldi i Skælskør holder ophørsudsalg med store rabatter. Kunderne kan spare helt op til 70 procent på alle varer i butikkens sidste åbningsuge. Dog ikke på tobak, modermælkserstatning, håndkøbsmedicin, magasiner og aviser samt naturligvis pant. Butikken har sidste åbningsdag torsdag den 9. februar 2023. Det skriver Aldi i en pressemeddelelse.

Ophørsudsalget starter fredag den 3. februar

Aldi på Bakkenborgvej 2B i Skælskør lukker i uge 6. I butikkens sidste uge vil der være store rabatter på alle varer i butikken med få undtagelser. Tilbuddet gælder både dagligvarer og al non-food, eksempelvis køkkenudstyr, tøj og boligtekstiler.

Ophørsudsalget starter fredag den 3. februar med minus 30 procent på alle varer i hele weekenden. Mandag og tirsdag er der halv pris på alt, og i butikkens sidste åbningsdage onsdag og torsdag er der 70 procent rabat, så længe lager haves. Rabatten fratrækkes ved kassen, og varer købt under ophørsudsalg kan ikke returneres.

Der vil ikke være fuldt sortiment i butikken i den sidste uge, og tilbud fra Aldis ugentlige tilbudsavis gælder ikke i butikker med ophørsudsalg.

Farvel og tak efter 45 år som første discountkæde

ALDI åbnede den første danske butik i 1977 som den første discountkæde i Danmark. Men efter 45 år siger Danmarks første discountkæde nu farvel.

»Jeg vil gerne sende en stor tak til alle vores loyale kunder og en særlig tak til vores dedikerede og dygtige medarbejdere, som er rygraden i Aldi. Vi håber at se en masse kunder i butikken i de sidste dage, hvor man kan gøre en rigtig god handel med først 30 procent, så 50 procent og til sidst 70 procent rabat på alle varer,« siger Finn Tang, der er adm. direktør i Aldi Danmark.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Denne artikel er baseret på en pressemeddelelse, som redaktionen har valgt at anvende til en nyhedsartikel. Slagelse Media modtager ikke betaling for at bringe artiklen, men Forbrugerombudsmanden kan, jf. en nylig afgørelse, opfatte artiklen som skjult reklame. Derfor vælger vi at markere artiklen som en REKLAME.

Størstedelen af Aldis butikker er fortsat åbne. Se adresse og åbningstider for alle butikker på aldi.dk/find-butik og læs mere om vores ophørsudsalg på aldi.dk/ophoers_udsalg. (Kilde: Aldi).

Øverst: Aldi på Bakkenborgvej i Skælskør. (Arkivfoto: Slagelse Media). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.