Hærværk mod advarselsskilte på Kobæk Strand

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Tidligere advarede Slagelse Kommune imod udspring fra den nye badebro på Kobæk Strand. Kommunen henviste til de skilte, som forbyder folk at springe ud. Nu er “forbudt-stregen” fjernet af ukendte gerningsmænd.

Slagelse Kommune har tidligere advaret mod udspring fra den nye badebro på Kobæk Strand i Skælskør. Badebroer er ikke til at springe fra, men der er mange, især unge, som springer eller hopper ud fra den nye badebro.

»Der står skilte, som advarer mod udspring. Og det er der en grund til. Det er livsfarligt. Der er slet ikke dybt nok til at springe ud,« advarede kommunen.

Nu har disse skilte været udsat for groft hærværk, så det ser ud til, at udspring er tilladt.

»Selvom badebroen er lang, er vandet for lavt til udspring. Vi har derfor sat skilte med “Udspring forbudt” op på broen, men disse er gentagne gange blevet ødelagt, ved at “forbudt-stregen” over symbolet er blevet fjernet, så det ser ud som om der er udspring tilladt,« skriver kommunen på Facebook.

Der er tale om en opmærksom borger, som har gjort kommunen opmærksom på problemet med skiltene. Nu arbejder kommunen på en løsning med at male tekst og symboler direkte på broen. I mellemtiden er det vigtigt at være opmærksom på, at udspring ikke er tilladt fra badebroen på Kobæk Strand.

 

HÆRVÆRK MOD BADESKILTE Varmen kalder på lange badedage. Men desværre har vores skilte på den nye badebro på Kobæk…

Slået op af Slagelse KommuneFredag den 3. august 2018

Læs også: Unge i livsfarlige udspring fra badebro i Skælskær.


Foto og arkivfoto: Slagelse Kommune.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.