Fornærmende tale på Drengerøvsaften

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Skaelskor.News – En ung mand fra Slagelse, der talte grimt til politiet i Skælskør, havde en peberspray i sin lomme. En anden ung mand, en teenager, skabte også uro tidligere på aftenen.

Natten til lørdag kl. 00.39 brugte på Havnevej i Skælskør brugte en mand nogle meget nedsættende gloser om en politibetjent på patrulje. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Politiet fandt derpå en peberspray i hans lomme

Det førte til, at manden blev anholdt og sigtet for fornærmende tiltale af polititjenestemand. Manden nægtede at oplyse sit navn, og det skal man, når politiet spørger. Derfor blev han også sigtet for at overtræde retsplejeloven. Da den 20-årige mand fra Slagelse blev sikkerhedsvisiteret, viste det sig, at han havde en peberspray i sin lomme. Det betød, at han kunne tilføje en sigtelse for overtrædelse af våbenloven til listen.

En anden ung mand var aggressiv og opfarende

Lidt tidligere samme aften (eller rettere fredag aften kl. 23.03), hvor der i øvrigt var Drengerøvsaften i Skælskør, kunne en 17-årig ung mand fra byen heller ikke finde ud af at opføre sig ordentligt. Her foregik det på Strandgade i Skælskør. Han ville ikke gøre, som en politipatrulje på stedet bad ham om. Da den 17-årige optrådte aggressivt og opfarende og var årsag til en del uro, blev han sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.