77-årig mand kastede tagsten efter naboen

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Skaelskor.News – En 77-årig mand i Skælskør blev så gal over noget nabolarm, at han simpelthen kastede en halv tagsten på naboen. Som prikken over i’et fik naboen lige et par på hovedet af en tredje mand.

Torsdag eftermiddag fik politiet en anmeldelse om nabostridigheder fra en adresse lidt uden for Skælskør. En 77-årig mand havde kastet en halv tagsten efter en nabo – tilsyneladende på grund af noget larm. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet måtte uddele sigtelser til højre og venstre

Tagstenen havde ramt en 46-årig mand på foden. Derefter havde han fået nogle slag i ansigtet og brystet af en tredje mand. En motorcykel, der stod på stedet, blev også ramt.

Politiet sigtede den 77-årige for vold, mens en 34-årig mand, der også var til stede, blev sigtet for hærværk. Den 34-årige var opfarende og råbte skældsord efter politibetjentene, og for at få ro på stedet blev han anholdt kl. 17.56 og også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev taget med til politistationen i Slagelse, og efter afhøring blev han løsladt igen kl. 19.05.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.