Udvidet ferie hos jordemoder og blodprøvetagning i Korsør

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Korsor.News – Jordemoderkonsultationen og blodprøvetagningstedet på Caspar Brandts Plads i Korsør holder udvidet sommerferielukningen på grund af renovering.

Slagelse, Næstved og Ringsted sygehuse har en jordemoderkonsultation og et blodprøvetagningsted på Caspar Brandts Plads i Korsør Sydby.

Bygningen er for øjeblikket under renovering, hvilket medfører betydelige gener i form af støj samt støv og snavs fra byggeriet.

Der har sygehuset startet sommerferielukningen tidligere og slutter den senere, mens ombygningen foregår – forventeligt frem til den 1. september 2019. Det skriver Region Sjælland.

Forventer flere borgere kommer til Slagelse Sygehus

Under den midlertidige lukning i Korsør forventes det, at der vil komme flere borgere til blodprøvetagning i ambulatoriet på Slagelse Sygehus.

Derfor udvides antallet af prøvetider fra kl. 07.30 til kl. 09.30 i perioden frem til sommerferien (til og med uge 25). Det er det tidsrum, hvor der under normale omstændigheder er åbent i Korsør. Der udvides igen for antallet af prøvetider i uge 34 og 35.

Læs også: Nu kan du selv booke tid til blodprøver.

Blodprøveambulatoriet i Slagelse har åbent kl. 7-14

Åbningstider i blodprøveambulatoriet på Slagelse Sygehus på Fælledvej 13 i Slagelse By er mandag til fredag fra kl. 07:00 til kl. 14:00.

Der er mulighed for at bestille tid på forhånd for at undgå ventetid. Dette kan gøres på: www.blodproever.dk. Tidsbestilling kan også foregå telefonisk på telefon 56 51 78 78 alle hverdage fra kl. 10.00 til kl. 12.00.

Læs om befordringsregler på: regionsjaelland.dk.

Borgere, der skal have taget blodprøve, kan også benytte de øvrige blodprøvetagningssteder i Region Sjælland.

De gravide henvises primært til jordemoderkonsultationen på Slagelse Sygehus, men også her er der mulighed for at vælge et andet tilbud i regionen.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Jovanmandic / iStock). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.