Tag på festival med dine bedste venner til sommer

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Sommertiden nærmer sig, og det betyder, at der også snart kommer et hav af festivaler. Festivaler er en af de sjoveste sommeraktiviteter, som man kan tage til, og derfor er det helt klart noget, som bør overvejes.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Det er oplagt at tage på en festival med sine bedste venner, hvor man sammen kan nyde musik og god stemning. En af de fedeste ting ved en festival, er nemlig ikke kun musikken og alkoholen, men selve stemningen.

Festivalminder med vennerne huskes resten livet

Der er intet, som kan sammenlignes med en festivalstemning, og derfor er det helt klart noget, som man er nødt til at opleve, før man kan forstå det. De minder, som man får sammen med sine venner på festival, er noget, som man vil kunne huske resten af sit liv.

Det er noget, som man bør prøve mindst en gang. Har man ikke pengene til tage afsted på festival, er der heldigvis kommet en masse gode muligheder for at tage billige minilån #zandguide online.

Man kan sagtens tage en mindre lån, som kan dække over de omkostninger, der følger med, når man skal på festival. Derfor er der ingen undskyldning for ikke at tage af sted med vennerne – og få en af de fedeste oplevelser sammen.

Fire ting, som du skal huske at pakke til en festival

Hvis det er første gang, at man skal på festival, kan det være svært at vide præcis, hvad man bør pakke. Der er mange, som kommer til at overpakke på deres første festival, hvilket er en dårlig idé. Man skal derfor overveje nøje, hvad der er vigtigt at tage med, og hvad man rent faktisk får brug for.

Her er der derfor en liste over fire ting, som man bør pakke til en festival:

  • Alkohol. Ja, man kan jo ikke komme udenom, at en festival som regel indeholder store mængder af alkohol. Derfor er det vigtigt, at man sørger for at have nok alkohol med selv, så man ikke bliver kendt som ham eller hende, der nasser på de andre i lejren. Alkohol er en af de eneste ting, hvor man gerne må pakke lidt for meget.
  • Højtalere. Dette er noget, som man skal arrangere med sine venner, så alle ikke ender med at tage en højtaler med. Dog er det en god idé at have en højtaler med, da det kan gøre en stor forskel for stemningen i lejren. Musik er altid vigtigt, og når man ikke er oppe ved scenen, skal man have sin egen med.
  • Dåsemad. Det lyder måske ikke så tiltalende, men du kan spare en hel del penge ved at pakke noget dåsemad til turen. Festivaler er kendte for at servere dyr mad, så det er en stor fordel at pakke noget hjemmefra. Dermed undgår du at bruge hele opsparingen på mad alene.
  • De rigtige sko. Det giver næsten sig selv, at man ikke skal tage stiletter med, men det gælder også alle andre pæne sko. Med vejret i Danmark kan man aldrig være sikker på, hvor mudret en festivalplads bliver, og derfor skal man hellere tage nogle sko med, som godt må gå i stykker; gummistøvler er selvfølgelig optimalt!

Øverst: Genrefoto. (Foto: PR). Bureau/red.

I samarbejde med
Bureau Kronberg

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.