Nu kan du selv booke tid til blodprøver

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Zand.News – Region Sjælland har fået nyt bookingsystem, hvor du kan booke tid online, når du skal have taget blodprøver.

Det nye bookingsystem, www.blodproever.dk, er fælles for hele regionen og kan bruges til at booke tid til blodprøve på sygehusene og i flere sundhedscentre.

Bookingsystemet betyder for dig som patient, at du kan være sikker på, at du kommer igennem til den tildelte tid, så godt det er muligt. På sygehusene og i sundhedscentrene håber man, at mange vil benytte sig af bookingsystemet.

Mere fleksibilitet for regionens patienter

Når du som patient har fået en henvisning til blodprøve fra din læge, kan du logge på www.blodproever.dk med dit NemID og bestille en tid. Hvis du ikke har et NemID, kan du ringe til det pågældende prøvetagningssted og bestille en tid.

Når du ankommer til ambulatoriet, skal du scanne dit sundhedskort i standeren. Herved får du et nummer samt den tid, som du har bestilt på www.blodproever.dk, og personalet ved, at du er ankommet.

Hvis du som patient er i et forløb, hvor din afdeling har planlagt gentagne blodprøvekontroller, skal du være opmærksom på, at det i enkelte tilfælde først vil være muligt at bestille tid til blodprøve fra præcis én uge forud for det aftalte tidspunkt.

Hvis du prøver tidligere, vil det i nogle tilfælde ikke være muligt at bestille tid, da bestillingen endnu ikke er tilgængelig i laboratoriet. Der arbejdes i øjeblikket på en løsning.

Mere info om det nye online bookingsystem

  • Det kræver en henvisning fra en læge at få foretaget blodprøve.
  • På www.regionsjaelland.dk/blodproeve kan du få et overblik over, hvor du kan få taget blodprøve i Region Sjælland, samt oplysninger om åbningstider, tidsbestilling, adresser med mere.
  • Booking sker på: www.blodproever.dk.

(Model-/genrefoto: Jovanmandic / iStock).

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.