Kanonslag og løs ammunition ved Flådestation Korsør

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Korsor.News – I weekenden vil der være tung militær trafik, militære kanonslag og skydning med løs ammunition ved flådestationen, depotet og tankområdet.

I samarbejde med hjemmeværnet afholder Flådestation Korsør bevogtningsøvelse af flådestationens område på Sylowsvej samt omkring depot Noret på Norvangen og tankområdet ved Skovåsen.

Det sker i perioden fra lørdag den 29. maj 2021 kl. 08.00 til søndag den 30. maj 2021 kl. 08.00. Det oplyser flådestationen på Facebook.

Øvelsen suppleres af fynske hjemmeværnsoldater

Formålet med øvelsen er at øge kendskab og samarbejde mellem flådestationen og det lokale Hjemmeværnskompagni Storebælt, der under øvelsen suppleres af fynske hjemmeværnsoldater.

Under øvelsen kan der forventes øget aktiviteter med blandt andet tung militær trafik – hovedsageligt til og fra flådestationen – ligesom der kan forventes skydning med løs ammunition og anvendelse af militære kanonslag ved flådestationen, depotet og tankområdet.

Chefen for Flådestation Korsør, kommandørkaptajn John N. Nielsen, medgiver, at de militære køretøjer vil fylde på vejene, og at de løse skud vil forstyrre freden. Han håber dog på alles forståelse og vil bestræbe sig på, at generne holdes på et minimum.

Øverst: Flådestation Korsør. (Foto: Slagelse Media). SM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.