Hammer og revolver i strid om kærester

Artiklen er opdateret for 3 uger siden.

Korsor.News — En 48-årig mand blev slået i hovedet med en hammer og truet med en revolver i forbindelse med en uoverensstemmelse om kærester i Korsør.

Fredag aften blev en 28-årig mand fra Korsør anholdt af politiet. Det skete efter en anmeldelse om, at en 48-årig mand var blevet overfaldet af to mænd i en lejlighed i Korsør natten til fredag. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Gerningsmænd truede ham til give et armbåndsur

Det var tilsyneladende en uoverensstemmelse om kærester, der udløste overfaldet, hvor den 48-årige blev slået i hovedet med en hammer og truet med en revolver. Gerningsmændene truede den forurettede til at udlevere et armbåndsur, inden de forsvandt.

Den anholdte blev taget med til afhøring på politistationen i Slagelse, og her lykkedes det ham at gøre udfald mod en politibetjent, så derfor blev han også sigtet for vold mod politiet.

I et grundlovsforhør, som blev afholdt for lukkede døre den følgende dag, blev den 28-årige varetægtsfængslet frem til den 29. maj. Politiet har en formodning om identiteten på den anden gerningsmand og opfordrer ham til af egen drift at henvende sig til politiet.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/eu4c