Træk rengøringshjælp, vinduespudser, babysitter og tyverialarm fra i skat

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Du kan trække rengøringshjælp, vinduespolering, børnepasning og tyverisikring fra i skat via BoligJobordningen – hvis finansloven går igennem.

Regeringen og Dansk Folkeparti vil gøre BoligJobordningen permanent, og samtidig vil de udvide fradragsmulighederne, således du kan trække flere hverdagsting fra i skat. Du kan trække rengøringshjælp, vinduespolering og børnepasning fra, men du vil også kunne trække tyverisikring af boligen fra i skat.

Det vil endvidere være muligt at trække udskiftning af ruder, vinduer og døre samt tilslutning til bredbåndsnettet fra i skat med videre.

“Vi har set, at flere hundredetusinde danskere benytter fradraget til at få hjælp med fx at gøre rent derhjemme, så de kan få mere tid til at være sammen med deres børn. Og regeringen vil meget gerne hjælpe børnefamilierne med at få en lettere hverdag. Derfor er det en god håndsrækning til alle danskere, at vi nu gør BoligJobordningen permanent,” siger skatteminister Karsten Lauritzen (V).

Der bliver et loft for serviceydelser på 6.000 kroner om året, og et loft for håndværksydelser på 12.000 kroner om året. Det er i alt 18.000 kroner om året pr. person, og derfor er det reelt 36.000 kroner for en husstand med to voksne personer.

BoligJobordningen har eksisteret i forskellige former fra regering til regering, siden den blev indført af VK-regeringen i 2011, som en forsøgsordning. Fra den 1. januar 2018 bliver BoligJobordningen permanent i en tilpasset udgave, som giver fradrag for både service- og håndværksydelser.

Foto: Roma Flowers / Freeimages

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.