Talentmiljø-pris går til Slagelse B&I

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – Sports Team Slagelse og Sydbank (Trelleborg Fonden) har kåret Slagelse B&I som vinder af Årets Talentmiljø.

Sports Team Slagelse og Sydbank (Trelleborg Fonden) har kåret vinderen af Årets Talentmiljø på Sports Team Slagelses generalforsamling. Det oplyser Sports Team Slagelse i en pressemeddelelse.

SB&I er en vigtig krumtap i den lokale idrætspolitik

»Slagelse B&I har haft en klar plan og strategi for udvikling og udmøntning af elite- og talentstrategi med udgangspunkt i klubbens DNA. SB&I er en vigtig krumtap i Slagelse Kommune og Slagelse Idræts Råds vedtagne idrætspolitik omkring Slagelse Talent & Elite,« fortæller Jørn C. Nielsen, der er formand for Sports Team Slagelse.

Bestyrelsen, elitetrænerne og specialtrænernes indsats blev også i 2020 honoreret af Dansk Boldspil-Union (DBU) med en fremgang på to pladser i forhold til 2019, således Slagelse B&I landede på en fornem tyvendeplads.

For at bibeholde og fortsætte udviklingen er det afgørende for Slagelse B&I fortsat at kunne tilbyde kvalificeret træning og udvikling fra U9 op til U17- og 19.

Har oprykket fire U19-spillere til seniorrækken

Slagelse B&I har ved årsskiftet oprykket fire U19-spillere til seniorrækken og har i opstartstruppen 20/21 en procentsats på 78 procent, som er spillere af “egen avl”.

»U17 og U19 har spillet i de landsdækkende divisionsrækker igen i år – og har opnået stor udvikling gennem kampene. U17 og U19 har endvidere formået at sende spillere til seniorrækkerne, som nu træner med tredjedivisionsholdet, hvilket fortæller om en talentfuld fødekæde,« siger Jørn C. Nielsen.

På Sports Team Slagelses klubbesøg igennem årene har Slagelse B&I’s ledelse fremvist planer og opfølgningsrutiner, som vidner om et højt elite- og talentmiljø, der allerede fra børnealderen benytter sig af aldersrelateret træning.

Dermed har klubbens mere end 60 trænere og hjælpetrænere fuldt fortjent prisen på 25.000 kroner, lyder det fra formanden for Sports Team Slagelse.

Øverst: Filialdirektør Lars Fischer Rasmussen, talentchef Jonas Nielsen, SB&I formand Michael Birkedal og formand Jørn C. Nielsen, Sports Team Slagelse. (Foto: Sports Team Slagelse). PM/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.