Stor interesse for valget til SK Forsyning

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

SK Forsyning afholder forbrugervalg, hvor der skal vælges to forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer samt fire suppleanter. 36 mennesker har tilkendegivet interesse for at kandidere, og efter en gennemgang af stillerlisterne kvalificerer 25 personer sig som kandidater til valget.

Det er bestyrelsen i SK Forsyning, der tegner de store linjer i selskabet, og nu afholder SK Forsyning atter forbrugervalg. Der skal vælges to nye forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer og fire suppleanter, og der er åbenbart stor interesse for valget.

“Jeg er overvældet over, at interessen for at stille op har været så stor,” fortæller formanden for bestyrelsen, Ole Drost.

“Hele 36 har tilkendegivet interesse for at kandidere, og efter at alle stillerlister er gennemgået er vi endt med at have 25 kandidater, som nu skal ud at føre deres egen valgkamp. Det er så vidt vi ved uofficiel danmarksrekord i forbrugervalgssammenhæng,” fortsætter Ole Drost.

Selve afstemningen sker fra den 12. marts til og med den 2. april 2017. Den foregår elektronisk, og man skal være kunde i SK Vand, SK Varme, SK Elnet og/eller SK Spildevand for at kunne stemme. SK Forsyning vil komme med yderligere information, når tidspunktet nærmer sig.

De godkendte kandidater er: Abdel Sabri, Allan Hessel, Allan Øster Sørensen, Axel Larsen, Bent Carlsen, Bjarne Christensen, Bodil Knudsen, Ebbe Jens Ahlgren, Flemming Hansen, Flemming Per Jensen, Jim Stjerne Hansen, Jørn-Ole Didriksen, Kai Kristian Andersen, Kim Jepsen, Klaus Juel Hansen, Knud Wilken-Jensen, Lene Birgit Wibroe, Lisbeth Sørensen, Markvard Peter Hovmøller, Nicolai Sams, Ole Olsen, Peter Lotinga, Susan Hørlyck Münster, Thomas Stege og Torben Steen Hansen.

Der er flere tidligere byrådsmedlemmer og et nuværende byrådsmedlem. Det er Ebbe Jens Ahlgren fra Venstre, der også er formand for BoligKorsør. I øvrigt er den nuværende formand, Ole Drost, også byrådsmedlem for Venstre.

SK Forsyning A/S blev dannet i 2008 via en fusion af de tidligere forsyningsselskaber i Slagelse Kommune. SK Forsyning er en multiforsyningsvirksomhed, der varetager el-, vand- og fjernvarmeforsyningen, sælger gas, håndterer spildevand samt sikrer gadelys i Slagelse Kommune.

Foto: Freeimages

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.