605 nye virksomheder i Slagelse Kommune i 2017

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Der er mange driftige mennesker i Slagelse Kommune, og derfor skød der 605 nye virksomheder op i 2017. Det svarer til, at der kom 9,5 nye virksomheder per 1.000 indbyggere, som var på over 18 år.

På landsplan var det tilsvarende antal nye virksomheder 12,7 nye virksomheder per 1.000 indbyggere. Det viser tal fra CVR og Danmarks Statistik, som regnskabsprogrammet Dinero har trukket og behandlet.

“For mange mennesker er det en stor drøm at gå iværksættervejen, men det er også en usikker vej, hvor man vinker farvel til fornuftige arbejdstider, sikker løn, pensionsordning, frokostordning og kolleger,” siger serieiværksætter og adm.direktør i Dinero, Martin Thorborg.

“Til gengæld får man en masse andet. Man får mulighed for at gøre lige præcis det, man inderst inde brænder for, og så er man selv ansvarlig for sin egen succes. Så når iværksættereventyret bliver en succes, så kan man takke sig selv for det, og det er en fed fornemmelse,” fortsætter Martin Thorborg.

Martin Thorborg er medstifter af Dinero og har selv startet adskillige virksomheder. Der har været en blanding af fantastisk og frygteligt hver gang. Han mener, at mange nye virksomheder er et sundhedstegn.

“Når der opstår nye virksomheder, foreninger og andre gode initiativer, der skaber liv og aktivitet i lokalsamfundet, er det for mig en indikator på, at der er nogle driftige kvinder og mænd, som vil det bedste for deres lokalsamfund. De har lyst til at investere energi, tid og penge, fordi de tror på området og på de mennesker, der bor der. Derfor kan jeg også kun opfordre til, at man bakker dem op,” afslutter Martin Thorborg.

Foto: Foto: Thomas Vilhelm / Dinero

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.