Spil Dansk fylder hele ugen med dansk musik

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Ugen er fyldt med musikbus, gratis koncerter med musikskolens elever, syng-med-aften på Korsør Kulturhus og meget mere.

Spillesteder, kulturinstitutioner, professionelle musikere og mange andre byder på god dansk musik, højt humør og et væld af forskellige musikaktiviteter for store og små. Det skriver Slagelse Kommune.

Spillesteder og musikere byder på god dansk musik

I denne uge rammer Spil Dansk-ugen igen Slagelse Kommune, hvor spillesteder, kulturinstitutioner, professionelle musikere og mange andre byder på god dansk musik, højt humør og et væld af forskellige musikaktiviteter.

Her er alt lige fra gratis koncerter på bibliotekerne til syng-med-aftenener.

Mange af os kender følelsen, som kommer, når et godt stykke musik rammer vores øresnegl og får hårene til at rejse sig på os. Igen i år byder Spil Dansk-ugen på en masse musikalske oplevelser, som kan give os alle den følelse hele ugen igennem.

Spil Dansk-ugen starter i dag mandag den 28. oktober 2019 med Bellas magiske musikbus, som kommer rundt til forskellige daginstitutioner i kommunen i Spil Dansk-ugen.

Herefter fortsætter ugen med gratis koncerter på bibliotekerne med musikskolens elever, syng-med-aften på Korsør Kulturhus og meget mere.

Se programmet på: Facebook.com.

»Spil Dansk-ugen er en rigtig god mulighed for at sætte fokus på musikken og give både børn, unge, voksne og ældre nogle anderledes musikoplevelser,« formanden for Kultur- og Fritidsudvalget, Jørgen Andersen (S), og fortsætter:

»Musikken har rigtig mange kvaliteter og kan ikke mindst være det, som binder os sammen på tværs af alder, køn og kulturelle baggrunde. Jeg håber, rigtig mange vil benytte sig af muligheden for at høre dansk musik i løbet af ugen.«

Fodboldklubben B73 får en intimkoncert med 4Pro

En helt særlig musikoplevelse venter der også den lokale fodboldklub B73 den 2. november 2019.

De kan nemlig se frem til en intimkoncert med den lokale rapper 4Pro, da de har vundet en Spil Dansk-hjemmekoncert, som Spil Dansk-udvalget har arrangeret.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Fernando Zhiminaicela / Pixabay). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.