Slog hånd gennem siderude og tog fat i halsen

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Artiklen er opdateret for 5 år siden.

Slagelse.News – En vred bilist slog hånden gennem sideruden og tog fat i halsen på en 18-årig bilist i Slagelse By. Politiet søger vidner.

Søndag kl. 10.00 kom en 18-årig mand kørende ad Ndr. Stationsvej i Slagelse By, da en sort bil kørte ud foran den 18-årige, som blev vred og råbte et skældsord efter bilisten i den sorte bil. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Forsøgte flere gange at spærre vejen for den 18-årige

Den 18-årige fortsatte imidlertid sin kørsel til Sct. Mikkelsgade, hvor han skulle sætte en passager af. Men føreren af den sorte bil var tilsyneladende fulgt efter den 18-årige, og han forsøgte flere gange at spærre vejen for den 18-årige.

Det lykkedes i krydset Ndr. Stationsvej og Kalundborgvej i Slagelse By. Her gik føreren af den sorte bil ud af bilen, slog sin hånd gennem sideruden, tog fat i den 18-åriges hals og trykkede til og tvang den 18-årige til at sige undskyld. Herefter kørte føreren af den sorte bil væk igen.

Politiet søger vidner, selvom de har gode vidneforklaringer

Politiet har ud fra vidneforklaringer en god formodning om, hvem gerningsmanden er, men hvis der er nogen, der har yderligere oplysninger til sagen, hører politiet gerne fra dem på telefon 1-1-4.

Faderen opfordrer også folk til at fortælle, hvis man ved noget.

»Det kan være dit barn, det går ud over næste gang,« skriver faderen i en Facebook-gruppe for Slagelse.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.