Seniorudvalg vil holde møder på centrene

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – Det nye Seniorudvalg i Slagelse Kommune vil holde udvalgsmøder på plejecentre og aktivitetscentrene. Desuden vil udvalgsmedlemmerne i praktik inden for deres ansvarsområde.

Selvom året kun lige er startet, så er Seniorudvalget allerede trukket i arbejdstøjet og klar til en ny begyndelse. Udvalget vil fokusere på, at de ældre borgere får de bedst mulige vilkår i Slagelse Kommune.

Derfor ser udvalget meget frem til at lære ældreområdet og medarbejderne godt at kende blandt andet gennem dialog, individuelle praktikker og besøg på områderne. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Udvalget vil i dialog og opleve arbejdsdagen

For at opleve ældreplejen på tæt hold og lære ældreområdet godt at kende ser Seniorudvalget meget frem til at komme i dialog med medarbejderne og opleve deres arbejdsdag.

Derfor planlægger udvalget blandt andet at holde deres udvalgsmøder på plejecentre og aktivitetscentrene i det omfang, som det er muligt.

Stor tak til medarbejderne på ældreområdet

»Vi ved, at medarbejderne på ældreområdet gør en meget stor og værdifuld indsats for at give de ældre en god og tryg dagligdag ud fra deres faglige dygtighed og omsorg for de ældre. Det skylder vi alle medarbejderne en stor tak for,« siger et samlet Seniorudvalg.

Seniorudvalget består af formand Pernille Ivalo Frandsen (V), næstformand Britta Huntley (S), Helle Dalsgaard (SF), Christopher Trung (K) og Jørgen Andersen (S).

Medarbejdernes egne input er værdifulde

For at Seniorudvalget kan udvikle ældreområdet og give de ældre borgere de bedst mulige vilkår, har udvalget brug for medarbejdernes input blandt andet omkring hvilke udfordringer og muligheder, som medarbejderne møder på området. Derfor vil udvalget gerne i praktik individuelt på områderne.

»Vi bliver selvfølgelig ikke eksperter på en enkelt aftenvagt eller et enkelt besøg. Men det vil give os et indblik i forholdene for både de ældre og de ansatte i ældreplejen. Samtidig giver det os mulighed for at høre direkte fra medarbejderne, hvad der virker godt, og hvad der evt. kan gøres bedre, så vi sammen skaber de bedste vilkår for både medarbejdere og de ældre,« slutter et samlet Seniorudvalg.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Slagelse Kommune). PM/pele.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.