Rådgivning og Udbetaling har travlt

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – »Du må forvente, at der i de kommende måneder kan gå længere tid før du hører fra os, hvis du for eksempel søger om ydelser eller henvender dig til os om andre myndighedsopgaver,« oplyser Slagelse Kommune.

»Der kan gå længere tid, før du får svar fra os,« skriver Slagelse Kommune i en meddelelse og fortsætter: »Slagelse Kommune modtager i øjeblikket flygtninge fra Ukraine, og derfor har Rådgivning og Udbetaling travlt.«

Nye opgaver med at modtage flygtninge

Slagelse Kommune modtager i øjeblikket flygtninge fra Ukraine, og derfor har Rådgivning og Udbetaling travlt. Årsagen er, at kommunen har fået nye opgaver med at modtage de mange flygtninge, behandle ansøgninger om forsørgelse, finde bolig til dem og så videre.

Derfor kan kommunen ikke garantere, at den kan overholde de fastsatte frister for sagsbehandling på kommunens øvrige opgaver.

»Du må forvente, at der i de kommende måneder kan gå længere tid før du hører fra os, hvis du for eksempel søger om ydelser eller henvender dig til os om andre myndighedsopgaver,« fastslår kommunen.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Aaron Amat / iStock). PM/roke

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.