Nu kan du snart få den populære Tinka-nissehue

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – »Vi har indkøbt rigtig, rigtig mange nissehuer, så børnene ikke skal gå forgæves efter Tinkas røde nissehue, som jo i tidligere år har vist sig at være yderst populær blandt børnene,« lyder det fra Bilka, føtex og BR.

“Tinka og Sjælens Spejl” er navnet på årets julekalender på TV 2. Foruden den mørkerøde Tinka-nissehue bliver der sat en masse Tinka-merchandise til salg. Nissehue, samlealbum og alt andet merchandise er til salg fra 1. november 2022 i Bilka, føtex og BR. Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

Tinka og Sjælens Spejl med Tinka og Lasse for tredje gang

Inden længe står den på risengrød, julesnolder og hygge. December er også lig med familiejulekalender, og i år viser TV 2 “Tinka og Sjælens Spejl”. Her får seerne fornøjelsen af at følge Tinka og Lasse for tredje gang.

Salling Group, der blandt andet ejer BR, Bilka og føtex, er partner på årets Tinka-julekalender på TV 2. I år kan du købe den populære Tinka-nissehue, et samlealbum til de 48 unikke samlekort samt en masse merchandise – blandt andet nattøj, tøj, strømper, madkasse og sengetøj. Du kan købe det hele i Bilka, føtex og BR.

Salling Group er partner på julekalenderen på TV 2 frem til 2025. Foruden nissehuen og et samlealbum til de unikke samlekort kan man købe pailletpude, sengetøj, madkasse, drikkedunk, krus, puslespil, strømper, bluser, nattøj, bukser, hyggesokker, natkjole, honninghjerter (kun i føtex og Bilka) og amuletten, som Tinka bærer i julekalenderen. Det hele kan købes i Bilka, føtex og BR. Samlealbum og nissehuer sælges også i Netto på Bornholm, Ærø og Samsø, hvor der også udleveres samlekort

Foruden at give julelys i øjnene hos børnene, der kommer til at eje en Tinka-nissehue, skaber købet også glæde hos en række andre børn. Som noget nyt bliver der nemlig doneret penge til Julemærkehjemmene for hver solgt nissehue. Den koster 12 kroner, og heraf bliver de 2 kroner doneret til hjemmene.

»Salling Group ønsker at gøre en forskel for børnene på Julemærkehjemmene, og vi håber, at pengene kommer til at vække glæde. Det er helt i julens ånd at tænke på andre og give noget videre,« siger Henrik Schmidt, indkøbsdirektør for nonfood i Salling Group.

Masser af huer og ingen fare for at butikkerne løber tør

Der er ingen fare for, at butikkerne løber tør for den populære nissehue.

»Vi har indkøbt rigtig, rigtig mange nissehuer, så børnene ikke skal gå forgæves efter Tinkas røde nissehue, som jo i tidligere år har vist sig at være yderst populær blandt børnene. Foruden nissehuen kan man også sikre sig en masse andet Tinka-merchandise, som er til salg i et begrænset omfang,« siger Henrik Schmidt og fortsætter:

»Det er første gang, at der er så meget merchandise til en Tinka-julekalender. Børnene kommer til at få stor legeværdi ud af det, og oplevelsen af årets julekalender bliver meget større.«

Administrerende direktør for Salling Group, Per Bank, overrækker checken med pengene fra salget af nissehuen til Julemærkehjemmene 21. december 2022. De resterende penge for salg af nissehuer efter overrækkelsen bliver efterfølgende overført til Julemærkehjemmene.

Man får en pakke med fire samlekort gratis, når man handler for 100 kroner i Bilka, føtex eller BR samt i Netto på Bornholm, Ærø og Samsø. Tinka-nissehuen koster 12 kroner, hvoraf der doneres to kroner til Julemærkehjemmene i Danmark

Øverst: Tinka-nissehue. (Foto: Salling Group). PM/anne.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.