Mange mandagsbøder til knalleristerne

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – En 60-årige var for eksempel beruset og havde ikke kørekort. Desuden kunne knallerten køre for stærkt.

Mandag havde færdselspolitiet et vågent øje på trafikken i politikredsen, og her var der især flere ulovlige knallerter, der kom i fokus. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Både i Fuglebjerg, Skælskør, Korsør og Slagelse

Kl. 11.50 standsede politiet en 15-årig dreng, der kom kørende på knallert på Sandvedvej ved Fuglebjerg. Knallerten kunne køre væsentlig hurtigere end tilladt, og den 15-årige blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert.

En 16-årig dreng blev standset kl. 11.51 på Norvejen i Skælskør. Han var ikke særligt villig til standse, da politiet gav tegn til det, men det lykkedes dog. Hans knallert blev tjekket på et rullefelt, og den kunne køre meget hurtigere end tilladt. Han blev også sigtet.

Kl. 13.05 var det en 17-årig dreng, der blev standset på Højbjergvej i Korsør. Hans knallert kunne køre for hurtigt, og derudover havde den et nedslidt bagdæk, en ulæselig nummerplade og den 17-årige havde ikke sit kørekort med. Der venter en stribe sigtelser for overtrædelse af færdselsloven.

Kl. 14.41 standsede politiet en 60-årig mand, der kom kørende på Slagelse Landevej ved Slagelse. En alkometertest viste, at den 60-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og desuden havde den 60-årige ikke noget kørekort, og hans knallert kunne køre hurtigere end tilladt. Den 60-årige blev anholdt og sigtet for det hele, og på grund af tidligere sager blev hans knallert beslaglagt på stedet.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Niclas Jessen / Rigspolitiet). DR/roke

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.