Malene Rask er chef for Kultur, Fritid og Borgerservice

Artiklen er opdateret for 12 måneder siden.

Slagelse.News – »Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Malene som chef for Kultur, Fritid og Borgerservice, da Malenes erfaring og kompetencer passer godt ind i ambitionerne for kultur-, fritids- og borgerserviceområdet i Slagelse Kommune,« lyder det fra direktionsgangen.

Slagelse Kommune har ansat Malene Rask som chef for Kultur, Fritid og Borgerservice fra i dag den 1. juli 2023. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Var oprindeligt chef i Odense Kommune

Malene Rask har været leder af Kultur, Idræt og Fritid i Slagelse Kommune siden 2021 og konstitueret chef for Kultur, Fritid og Borgerservice siden 1. april 2023. Derfor er hun hverken ny på kommunekontoret eller i ledelsen.

45-årige Malene Rask, der nu er chef for Kultur, Fritid og Borgerservice i Slagelse Kommune, kom oprindeligt fra en chefstilling i Odense Kommune, og hun har i en årrække varetaget forskellige lederstillinger med fokus på udvikling af især ældre- og sundhedsområdet.

Erfaring fra området og foreningsmenneske

»Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Malene som chef for Kultur, Fritid og Borgerservice, da Malenes erfaring og kompetencer passer godt ind i ambitionerne for kultur-, fritids- og borgerserviceområdet i Slagelse Kommune,« siger Marianne Stentebjerg, der er direktør for Børn, Unge og Kultur, og fortsætter:

»Sammen med områdets mange dygtige medarbejdere skal hun udvikle og skabe bevægelse i et stærkt og aktivt kultur- og fritidsliv, så flere børn, voksne og ældre bliver en del af kultur- og fritidslivet. Samtidig bliver hun også en aktiv medspiller i det tværfaglige samarbejde i organisationen, som skal fremme og udvikle børn og unges trivsel og læring. En væsentlig opgave bliver også at understøtte driften og udviklingen på biblioteks- og i borgerserviceområdet. Malene er selv et udpræget foreningsmenneske, og hun har derfor også den helt rigtige og nødvendige respekt for de mange ildsjæle og frivillige kræfter, som er en stor del af kultur- og fritidslivet i kommunen.«

Skal realisere nogle af de fælles ambitioner

Malene Rask glæder sig til at forsætte samarbejdet med medarbejdere, ledere og frivillige, og hun ser frem til at udvikle nogle fælles ambitioner, som hun og kommunen dog ikke kommer nærmere ind på i denne omgang.

»Kultur-, fritids- og borgerserviceområdet har rigtig meget at byde på i Slagelse Kommune. Det har jeg selv oplevet gennem de år, jeg har været ansat, og jeg glæder mig til at fortsætte samarbejde med de mange dygtige medarbejdere, ledere og frivillige, som er på hele området,« lyder det fra Malene Rask, som forsætter:

»Jeg ser frem til, at vi sammen skal realisere nogle af de fælles ambitioner, vi har for udvikling af områderne, så de fortsat kan spille en central rolle for både borgere, foreninger, ildsjæle og turister.«

Malene Rask er cand.scient. i idræt/sundhed og human ernæring fra SDU/KU (Syddansk Universitet og Københavns Universitet). Hun bor i Odense med mand og tre sønner, og hun er tidligere volleyballspiller på eliteniveau, hvor hun har været med til at vinde flere DM-guldmedaljer.

Øverst: Malene Rask er chef for Kultur, Fritid og Borgerservice i Slagelse Kommune. (Foto: Slagelse Kommune). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.