Lukning af svømmehaller efter positive tests

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – Svømmehallerne vil være lukket for al offentlig svømning og skolesvømning til og med mandag eller længere. Der vil dog være åbent for foreningssvømning i dag fredag.

To livreddere fra svømmehallerne i Slagelse Kommune er ved en quicktest testet positive for COVID-19. Dte oplyser kommunen i en nyhedsmeddelelse.

Vælger for en sikkerheds skyld at lukke ned

For at forebygge en eventuel smittespredning har kommunen derfor valgt at holde de to svømmehaller lukket, så al personale nu kan blive testet med PCR-test.

»De to medarbejdere er straks gået i selvisolation efter de fik testresultatet, men da de har været på arbejde i vores svømmehaller både tirsdag og onsdag, vælger vi for en sikkerheds skyld at lukke ned, mens vi får testet al personale, der har været i nærkontakt med dem, «siger Puk Kirkeskov Hvistendal, der er konstitueret leder af Idræt, Fritid og Faciliteter i Slagelse Kommune.

Svømmehallerne vil være lukket for al offentlig svømning og skolesvømning i hvert fald til og med mandag. Der vil dog være personale til at holde åbent for foreningssvømning i dag fredag den 18. juni.

Skulle det vise sig, at flere medarbejdere er smittet, kan det være nødvendigt at forlænge nedlukningen af svømmehallerne.

Øverst: Pressefoto. (Foto: Slagelse Kommune). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.