Kræftpatienter i Slagelse skal rejse til Vejle

(Artiklen er udgivet for omkring 7 år siden). 

Artiklen er opdateret for 7 år siden.

Sundhedsplatformen kommer til Slagelse, og det betyder, at kræftpatienter i Slagelse Kommune må drage til Vejle for at få kemoterapi i perioden fra 1. november til 31. december 2017, skriver Region Sjælland i en pressemeddelelse.

Kræftpatienterne skal have sikkerhed for at få behandling til tiden, mens Sundhedsplatformen indføres. Derfor har regionen indgået en aftale om, at omkring 140 kræftpatienter kan få kemoterapi på Vejle Sygehus.

“Vores patienter skal føle sig helt trygge ved, at de kan få deres behandling til tiden”, siger vicedirektør Beth Lilja, Sjællands Universitetshospital.

“Vi tager med rettidig omhu hånd om vores patienter i forbindelse med, at vi indfører Sundhedsplatformen på sygehusene i Region Sjælland. Derfor har vi indgået aftaler med både Region Syddanmark og Region Hovedstaden om bistand til at behandle en del af vores patienter, mens vores egne sygehuse må skrue ned for den planlagte behandling.”

Regionen sørger for gratis transport, og patienten må tage en pårørende med. Der vil også blive tilbudt overnatning på patienthotellet på Vejle Sygehus, hvis behovet opstår. Når perioden er udløbet, vil patienterne blive tilbudt at afslutte behandlingerne i Vejle eller her i regionen.

Strålebehandlingen varetages i Region Sjælland i hele periode. Hjertepatienter henvises til derimod til Region Hovedstaden i perioden fra 1. oktober til 22. december 2017.

Foto: Region Sjælland

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *