Konservative har de første 10 kandidater klar

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – Der er præcis 10 måneder til kommunal- og regionsvalget den 16. november 2021, og Det Konservative Folkeparti i Slagelse Kommune sætter nu navne på de første 10 byrådskandidater samt nogle øvrige kandidater.

Vælgerforeningen planlægger at afholde årets generalforsamling og det påkrævede opstillingsmøde omkring sidst i april måned. De oprindelige møder er udsat på grund af COVID-19. Det skriver Det Konservative Folkeparti i en pressemeddelelse.

Top-motiverede kandidater med plads til flere kolleger

»Foreløbig står 10 top-motiverede kandidater – med plads til flere kolleger – klar til at gå i valgkamp på en konservativ bølge, der ikke har set sin lige i mange år. Det giver stærk motivation og skaber energi,« udtaler Jane Kjølbye, der er formand for kandidatudvalget i Det Konservative Folkeparti i Slagelse Kommune, og tilføjer:

»Vi sætter fokus på en anstændig samarbejdskultur i byrådet. En klar markering af vore bycentre som turistdestination. En markant erhvervsprofil, der skal få virksomheder og iværksættere til at vælge Slagelse til. Og en omsorgspolitik, hvor plejeområderne tænkes sammen.«

Der er præcis 10 måneder til kommunal- og regionsvalget den 16. november 2021, og Det Konservative Folkeparti i Slagelse Kommune er nu klar med de første 10 kandidater til deres opstillingsmøde.

Vælgerforeningen ser frem til at kunne afholde årets generalforsamling, der sædvanligvis finder sted i januar måned, og opstillingsmødet, der vil blive afholdt i forlængelse af generalforsamlingen, forhåbentlig sidst i april måned.

Kandidaterne skal først vælges på opstillingsmødet

Kandidaterne, alle sideopstillede, står i alfabetisk rækkefølge. På det kommende opstillingsmøde bliver det op til vælgerforenings medlemmer at sammensætte den endelige liste, idet antallet af afgivne stemmer afgør den endelige rækkefølge af kandidaterne.

De første kandidater er:

  • Lotte Brøns fra Korsør.
  • Troels Christensen fra Svenstrup ved Korsør.
  • Jane Dahl fra Slagelse.
  • Theis Jensen fra Korsør.
  • Niels Jørgensen fra Halkevad ved Slagelse.
  • Lasse Kløcker fra Slagelse.
  • Peter Lotinga fra Vemmelev ved Korsør.
  • Susanne Haar Sandholdt fra Vemmelev ved Korsør.
  • Helena Vedholm fra Seerdrup ved Slagelse.

Lasse Kløcker og Egon Bo opstiller til regionsrådet, hvor Egon Bo allerede er medlem. Egon Bo er økonom og har gennem 20 år været kommunaldirektør i Slagelse Kommune, hvor han fortsat bor.

Brigitte Klintskov Jerkel, som er medlem af folketinget, var opstillet til folketinget i blandt andet Slagelse-kredsen, men vedtægterne kræver, at hun og andre interesserede også skal vælges eller genvælges som folketingskandidat på et opstillingsmøde.

Øverst: Niels Jørgensen, der er formand for Det Konservative Folkeparti i Slagelse Kommune, og folketingsmedlem Brigitte Klintskov Jerkel. (Arkivfoto: Slagelse Media). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.