Jørn C. Nielsen tildeles DIF’s Ærestegn

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – Jørn C. Nielsen, der er formand for Slagelse Idræts Råd, tildeles Danmarks Idrætsforbunds Ærestegn.

Dansk idræts allerstørste hædersbevisning – DIF’s Ærestegn – er tildelt Jørn C. Nielsen i Slagelse. Det skriver Slagelse Idræts Råd i en pressemeddelelse.

135 idrætsforeninger og knap 30.000 medlemmer

Prisen blev overrakt til Jørn C. Nielsen af Thomas Bach, der er næstformand i Danmarks Idrætsforbund (DIF), på årets “idrætsrådskonference” i Herning.

»Jørn C. Nielsen har præget idrættens vilkår lokalt, regionalt og også på landsplan. En utrættelig ildsjæl, som i over 40 år har deltaget som frivillig i foreningslivet,« lyder det i pressemeddelelsen fra Slagelse Idræts Råd, som fortsætter:

»Han har på folkeoplysningsområdet de seneste 12 år varetaget idrættens interesser i Slagelse. Han repræsenterer idrætten, som formand i Slagelse Idræts Råd med over 135 idrætsforeninger og tæt på 30.000 medlemmer.«

»Jørn C. Nielsen har været drivkraften for kommunens idrætspolitik, som blandt andet har medført at kommunen er blevet Elitekommune under Team Danmark, og dertil kommer, at kommunens idrætsskole – Nymarksskolen – er blevet certificeret af DIF og Via University College som den første danske idrætsskole,« står der.

Jørn C. Nielsen er tillige bestyrelsesformand for den lokale eliteidrætsorganisation Sports Team Slagelse. Derudover er han valgt af idrætsrådene i Region Sjælland som frontfigur og repræsentantskabsmedlem i DIF.

Danmarks Idrætsforbunds Ærestegn tildeles personer, der har ydet dansk idræt særlige og betydningsfulde tjenester, og som har gjort sig særlig fortjent gennem mange års uegennyttigt arbejde inden for idrætten.

Øverst: Thomas Bach til højre og Jørn C. Nielsen til venstre. (Foto: Slagelse Idræts Råd). PM/pele.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.