Kvinde fik stjålet Dankort fra rollator

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Korsor.News – To tyve stjal en pung fra en ældre kvindes rollator, da hun handlede i Dagli’Brugsen i Vemmelev. Nu efterlyser politiet tyveknægtene, der var østeuropæisk af udseende.

Mandag formiddag omkring kl. 11.30 lykkedes det for to ukendte gerningsmænd at stjæle en pung fra en 73-årig kvinde i Vemmelev. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Tyvene hævede nogle tusinde kroner

Kvinden, der var ude at handle i Dagli’Brugsen i Vemmelev, havde sin pung liggende i rollatoren, og i et ubevogtet øjeblik snuppede tyvene pungen, som indeholdt personlige papirer og betalingskort. Tyvene slap af sted med at hæve nogle tusinde kroner på Dankortet, inden kvinden nåede at spærre det.

Gerningsmændene beskrives som:

  • Mand, østeuropæisk af udseende, cirka 40-50 år gammel og 180-190 centimeter høj. Han var almindelig af bygning, var lys i huden og havde kort hår. Han var iført en sort hue, grønt halstørklæde, en blå jakke, lyse cowboybukser og sorte sko.
  • Mand, østeuropæisk af udseende, cirka 40-50 år gammel og 180-190 centimeter høj. Han var almindelig af bygning, var lys i huden og havde kort hår. Han var iført sixpence, lysebrunt halstørklæde, grå trenchcoat og mørkeblå bukser.

Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen. Ring til politiets servicecenter på telefon 1-1-4 og oplyser gerne “SC: 1900-75574-00002-22”.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.