Hvem har kommunens flotteste juletræ?

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Slagelse.News – Hvis du har et stort og flot grantræ i din have, så kan det måske komme til at stå på en af byernes torvepladser til jul. På den måde kan du glæde byens borgere med et flot juletræ.

»Hvis du har et stort og flot grantræ i din have, så kan det måske komme til at stå på en af byernes torvepladser til jul. Og vil du gerne forære det bort, samtidig med du får ryddet træet væk fra haven? Så tøv ikke med at kontakte Entreprenørservice i Slagelse Kommune,« skriver kommunen i en nyhedsmeddelelse.

Send et billede af juletræskandidaten til kommunen

Hvis det store og flotte grantræ i din have har potentiale til at blive juletræ, så kan det blive dit træ, der skal stå på en af byernes torvepladser.

Sådan foregår juletræsprocessen:

  • Send et billede af dit træ til e-mail angil@slagelse.dk senest søndag den 24. oktober 2021.
  • Midt i november beslutter Entreprenørservice, hvilke træer der skal anvendes. Hvis dit træ er et af dem, kommer kommunen forbi med en lastbil sidst i november, fælder træet og løfter det ud på lastbilen med en kran.
  • Nogle dage senere kommer kommunens folk for at fjerner træstubben fra haven. Samtidig bliver der ryddet pænt op

Dit juletræ bliver herefter kørt til en af byernes torvepladser, hvor du og alle andre kan komme forbi for at se træet tage sig ud i al sin pragt.

Hermed blev julen 2021 nævnt for første gang i Slagelse.News. Det skete på som sædvanligt i starten af september. Denne gang på efterårets ottende dag, jævnfør kalenderen. Det astronomiske efterår starter først til jævndøgn den 22. september 2020 kl. 21:21. (Kilde: Wikipedia).

Øverst: Arkivfoto fra Schweizerpladsen i Slagelse Midtby. (Foto: Slagelse Kommune). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.