Har du kommunens flotteste juletræ?

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Slagelse.News – Har du et stort og flot grantræ i din have? Så kan det måske komme til at stå på en af byernes torvepladser til jul. Dermed kan du glæde en af byens borgere med et flot juletræ.

»Har du kommunens flotteste juletræ? Og vil du gerne forære det bort, samtidig med du får ryddet træet væk fra haven? Så tøv ikke med at kontakte Entreprenørservice i Slagelse Kommune,« skriver kommunen i en nyhedsmeddelelse.

Send et billede af juletræskandidaten til kommunen

Hvis det store og flotte grantræ i din have har potentiale til at blive juletræ, så kan det blive dit træ, der skal stå på en af byernes torvepladser.

Sådan foregår juletræsprocessen:

  • Send et eller flere billeder af dit træ samt adressen, hvor vi kan finde det, på e-mail senest søndag 23. oktober 2022 til asjak@slagelse.dk.
  • Midt i november beslutter Entreprenørservice, hvilke træer der skal anvendes. Hvis dit træ er et af dem, kommer kommunen forbi med en lastbil sidst i november, fælder træet og løfter det ud på lastbilen med en kran.
  • Nogle dage senere kommer kommunens folk for at fjerner træstubben fra haven. Samtidig bliver der ryddet pænt op

Dit juletræ bliver herefter kørt til en af byernes torvepladser, hvor du og alle andre kan komme forbi for at se træet tage sig ud i al sin pragt.

Hermed blev julen 2022 nævnt for første gang i Slagelse.News. Det sker som sædvanligt i starten af september, som er efterår jævnfør kalenderen. Det astronomiske efterår starter først til jævndøgn den 23. september 2022 kl. 03.04. (Kilde: Wikipedia).

Øverst: Arkivfoto fra Schweizerpladsen i Slagelse Midtby. (Foto: Slagelse Kommune). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.