Frivillige støttepersoner søges til hård, fysisk træning

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Artiklen er opdateret for 5 år siden.

Slagelse.News – Pilotprojekt, der skal undersøge effekten af fysisk aktivitet for arbejdsløse unge, søger frivillige til hård, fysisk træning.

I uge 10 begynder et pilotprojekt i Slagelse By, der undersøger effekten af fysisk aktivitet for arbejdsløse unge, som er under 30 år.

Hård fysisk træning to gange om ugen i 16 uger

Kort fortalt går Next Step ud på, at en gruppe af unge ledige deltager i hård fysisk træning sammen med en instruktør og en eller to frivillige to gange om ugen i 16 uger. Der er udelukkende tale om udendørs træning.

De frivilliges opgaver er at støtte de unge ved selv at deltage i træningen og hjælpe de unge til at få øje på deres fremskridt – små som store. Træningen foregår tirsdag og torsdag fra kl. 08.30 til kl. 14.00.

Projekt Next Step er et forskningsprojekt under Syddansk Universitet, som samarbejder med Dansk Folkehjælp, der står for den frivillige del af indsatsen.

Støttepersonen får en masse viden om fysisk træning

Støttepersonen får selv mulighed for at komme i god (eller bedre) form, og han eller hun får et frivilligbevis, glæden ved at se andre udvikle sig, udvidet sit netværk, viden om fysisk træning og masser af sved på panden.

Den frivillige skal kunne deltage fast tirsdag eller torsdag i marts-april-maj-juni. Han eller hun skal også kunne deltage i Uddannelsesdag for frivillige den 26. februar 2019 kl. 13-18.

Hvis det lyder som noget for dig, så kontakt Dansk Folkehjælp på telefon 70 220 230 eller på e-mail post@folkehjaelp.dk.

Læs også: frivilligjob.dk.

Øverst: Genrefoto: (Foto: Ichigo121212 / Pixabay). /nyhednote

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.