Coronapenge gav rekordmange aktiviteter

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Slagelse.News – Regeringens pulje på 200 millioner kroner til sommeraktiviteter i coronatiden kom også børn og unge i Slagelse Kommune til gode, idet 327 aktiviteter blev støttet med over 2 millioner kroner.

Hele 96 kreative ansøgninger kom der til puljen på over 2 millioner kroner, som Slagelse Kommune fik bevilget.

327 aktiviteter herunder vandsportscamp, kreabus, parcour, basketcamp og meget, meget mere fik børn og unge glæde af i sommerferien. Det skriver Slagelse Kommune i en pressemeddelelse.

Gav mulighed for en anderledes og aktiv ferie

Regeringens pulje på 200 millioner kroner til sommeraktiviteter i en coronatid kom også børn og unge i Slagelse Kommune til gode. Hele 96 kreative ansøgninger kom der til puljen på over 2 millioner kroner, som Slagelse Kommune fik bevilget.

Det gav børn og unge mulighed for at opleve 327 aktiviteter herunder vandsportscamp, kreabus, parcour, basketcamp og meget, meget mere.

Et enigt Kultur- og Fritidsudvalg takker for den store opbakning og de mange kreative aktiviteter, som har givet mulighed for en anderledes og aktiv ferie for børn og unge.

Lige inden mange gik på sommerferie, var der ekstra travlt hos mange foreninger, ungdomsskolen, kulturinstitutioner med flere. Med ganske kort varsel fik de mulighed for at søge om økonomisk støtte til helt særlige sommerferieaktiviteter for børn og unge.

Den mulighed benyttede rigtig mange sig heldigvis af, og det betød rekordmange sommerferieaktiviteter i en ellers coronapræget sommer.

Kultur- og Fritidsudvalget takker arrangørerne

»Vi er meget imponeret over de mange aktiviteter, som blev stablet på benene hen over sommerferien. Ønsket og viljen til at give børn og unge en ganske særlig ferie har været virkelig stor,« siger Anders Nielsen (S), ser er medlem af Kultur- og Fritidsudvalget, og fortsætter:

»Vi vil derfor på hele Kultur- og Fritidsudvalgets vegne gerne takke de mange arrangører for at have brugt store dele af deres egen sommerferie på både at planlægge og afholde de mange forskellige sommerferieaktiviteter. Takket være dem har børn og unge haft et væld af både velkendte og nye aktiviteter at vælge imellem, så sommeren kunne blive ekstra sjov.«

Øverst: Parcour i Flakkebjerg. (Foto: Slagelse Kommune). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.