105 dansere fra Slagelse kommune inviteret i Tivoli

Artiklen er opdateret for 9 måneder siden.

Slagelse.News – Dansere fra Believe Dance og Zizi Dansecenter i Slagelse Kommune er inviteret til at deltage i Tivoli den 16. september 2023.

105 dansere fra Believe Dance og Zizi Dansecenter er blevet inviteret til at deltage og tager turen fra Slagelse Kommune til Tivoli for at stille op til opvisning i forlystelseshaven.

I alt 1.162 dygtige dansere fra hele Danmark kan se frem til en dag fyldt med oplevelser ud over det sædvanlige, når de får mulighed for at vise deres trin for Tivolis gæster.

Til Danseskolernes Dag i Tivoli den 16. september 2023 bliver der danset i mange forskellige stilarter fra kl. 11.30 på Pantomimeteatret og dagen afsluttes med Tivoli Mesterskaberne på Plænen kl. 18.00 hvor der dystes i Latin, Standard, Disco Duo og Hip Hop Duo. Det skriver Tivoli i en pressemeddelelse.

Masser af oplevelser på Pantomimen og Plænen

Tivoli åbner endnu en gang dørene for danseskoler fra hele Danmark, når der afholdes Danseskolernes Dag i Tivoli den 16. september. I den forbindelse bliver Tivoli Mesterskaberne på Plænen afholdt, og hvad end gæsterne i forlystelseshaven er til Standard, Hip Hop eller alt midt i mellem, vil der gennem dagen være rig mulighed for at opleve smittende koreografier og rytmer i Tivoli.

Den første opvisning starter kl. 11.30 på Pantomimeteatret, herefter vil der på dagen være masser af danseoplevelser både på Pantomimeteatret, men også på Plænen, hvor det hele kulminerer med Tivoli Mesterskaberne på Plænen kl. 18.00.

Ser frem til glæde, smil, samvær og fællesskab

»Glæden er stor, danseskolerne har netop begyndt den nye sæson 2023/2024, samtidig er vi igen klar til Danseskolernes Dag i Tivoli,« siger Henning Christensen, der er formand for De Danske Danseskoler, og fortsætter:

»Dagen bliver en fest som altid, både på scenen, men ikke mindst foran scenen, hvor forældre og kammerater sætter stemningen, og danserne yder deres bedste på Tivolis scener.«

»Elever og forældre ser hvert år frem til denne dag, hvor man mødes og danser på Plænen samt på Pantomimeteatret. Det er en fantastisk dag, hvor dansere mødes på tværs af danseskoler i hele landet. På Plænen afvikles Tivoli Mesterskaberne i Standard og Latin samt Disco Duo og Hip Hop Duo. Et spændende mesterskab, hvor Plænen “koger”. Vi ser alle frem til glæde, smil, samvær og fællesskab i Tivoli lørdag den 16. september,« slutter han.

Helt tilbage fra 1930’erne har der været Tivoli Mesterskaberne i Dans i Tivoli. I en periode holdt mesterskaberne pause, men blev i 2006 genoptaget og har siden da været en fast del af Danseskolernes Dag i Tivoli. Alle er velkomne, når de talentfulde dansere fylder forlystelseshaven med rytmiske trin og fascinerende koreografier når De Danske Danseskoler byder op til dans.

Program for Danseskolernes Dag i Tivoli den 16. september 2023:
Opvisning på Pantomimeteatret: Kl. 11.30, 12.30, 13.30 og 14.30.
Opvisning på Plænen: Kl. 12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00 og 17.00.
Tivoli Mesterskaberne på Plænen: Kl. 18.00.

Øverst: Tivoli. (Foto: Tivoli). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/8vpj