Gurli Gris og Hegnet-jubilæum på Sørby Marked

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Gurli Gris underholder børnene på årets Sørby Marked. Og DJ-duoen Svenstrup & Vendelboe og sangerinden Nadia Malm fyrer op i festteltet.

Det er en af de helt store helte for de mindste, der sørger for børneunderholdningen på årets Sørby Marked søndag den 2. juni 2019. Det skriver Sørby Marked i en pressemeddelelse.

Gurli Gris og hendes venner indtager Friluftsscenen

»Vi glæder os meget til at få besøg af Gurli Gris og hendes venner, når de indtager Friluftsscenen,« fortæller Martin W. Hansen, der er formand for underholdningsudvalget i SIF-Venner, som står bag Sørby Marked.

Gurli Gris, der slår sine folder både på TV, YouTube og diverse streamingtjenester, har vist sig at være meget holdbar og trækker fulde huse uanset, hvor de laver shows.

»De yngste markedsgæster kan ikke bare opleve Gurli Gris og vennerne på scenen. Efter showet er der også mulighed for at møde de populære gæster og måske få taget et billede med dem,« afslører underholdningsformanden.

Markedet afholdes i 2019 fra torsdag den 30. maj til og med søndag den 2. juni 2019, men tyvstartes traditionen tro allerede onsdag den 29. maj med et stort reklamebanko i Sørbyhallen. Program og andre nyheder offentliggøres løbende på sorbymarked.dk og facebook.com/sorbymarked.

Hegnet-jubilæum med populær DJ-duo og Nadia Malm

I en helt anden ende af underholdningsskalaen kan Hegnet, der er teltet for de unge på markedspladsen, fejre 10 år jubilæum. Det kommer ikke til at gå stille for sig.

DJ-duoen Svenstrup & Vendelboe og sangerinden Nadia Malm. (Foto: PR / Sørby Marked).

»Fredag aften slutter vi festen i Hegnet med et brag, når DJ-duoen Svenstrup & Vendelboe sammen med sangerinden Nadia Malm sørger for, at basarmen kommer helt i vejret,« lover Martin W. Hansen og fortsætter:

»Flere af initiativtagerne og de frivillige i Hegnet har været med, siden festteltet så dagens lys for 10 år siden. Selvfølgelig skal de sammen med gæsterne markere jubilæet med et brag af en fest.«

Alle koncerter og events er som altid gratis, og Sørby Marked præsenterer løbende nye navne henover de kommende måneder. Allerede nu er Wafande & Shaka Loveless, Birthe Kjær, Dario Campeotto, Gasbox og Karl Hermans Trio på plakaten.

Velkendte navne og spændende debutant i Danseteltet

Selv om SIF-Venner hvert år forsøger at skrue på forskellige ting for at udvikle Sørby Marked, så er nogen ting fast tradition. En af dem er lørdag aften, hvor den står på kæmpe markedsbal i Danseteltet.

»Og ingen lørdag aften uden vores gode musikalske venner i Dødspoppatruljen og The Late Show, der igen i år sørger for feststemningen i Danseteltet med alle de store hits fra de seneste årtier,« forklarer Martin W. Hansen.

Til gengæld kan man fredag aften opleve en markeds-debutant i London Pub, hvor Casper T. sørger for underholdningen.

»Det er dog ikke hvem som helst, vi har med at gøre. Casper har blandt andet spillet på Bakken i en årrække og har et stort bagkatalog fuld af velkendte hits,« slutter underholdningsformanden.

Øverst: Gurli Gris. (Foto: PR / Sørby Marked). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.