Flere og hurtigere tog efter påskeferien

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Zand.News – DSB genoptager togtrafikken mellem Ringsted og København H fra onsdag den 24. april 2019.

I og omkring Ringsted forløber Banedanmarks sporarbejde planmæssigt, og det er nu så langt, at DSB efter påske kan køre flere og hurtigere tog. Det skriver DSB i en pressemeddelelse.

Nyt hurtigtog mellem Ringsted og København H

DSB indsætter et nyt hurtigtog mellem Ringsted og København H fra onsdag den 24. april 2019. Det betyder, at kunderne fra Ringsted får flere afgange og siddepladser.

Kunder, der kører mellem Lolland-Falster, Sydsjælland og København, får mere end 45 minutters kortere rejsetid dagligt.

»Det er særligt kunderne, der pendler mellem Lolland-Falster, Sydsjælland og København, der får kortere rejsetider,« siger informationschef i DSB, Tony Bispeskov, og fortsætter:

»De får mere end 45 minutters kortere rejsetid dagligt, og det er virkelig noget, som man kan mærke i hverdagen, hvor man kan sove lidt længere om morgenen og komme tidligere hjem til familien om eftermiddagen.«

Hold øje med ændringerne på Rejseplanen

DSB opfordrer kunderne til at tjekke Rejseplanen, der er opdateret med ændringerne.

Sådan bliver togdriften på Sjælland og i hovedstaden efter påskeferien:

  • Mellem Ringsted og København H indsætter DSB et nyt hurtigtog fra onsdag den 24. april. Det betyder, at kunderne fra Ringsted får flere afgange og siddepladser.
  • Mellem Næstved og København H kører togene fra onsdag den 24. april igen via Ringsted i stedet for en omvej via Køge. Det sparer kunderne, der pendler fra Nykøbing F, Vordingborg eller Næstved til København for mere end 45 minutters rejsetid dagligt.
  • Der kører igen tog til og fra Glumsø fra onsdag den 24. april. Det sparer kunderne fra Glumsø for 20-30 minutters rejsetid dagligt.
  • Mellem Sorgenfri og Gentofte kører S-togene igen fra tirsdag den 23. april.
  • Mellem Buddinge og Dyssegård fortsætter Togbusserne til og med søndag den 28. april. Efter den oprindelige plan skulle S-togene have kørt igen fra tirsdag den 23. april, men de er nu erstattet af Togbusser ugen ud. Forlængelsen skyldes det forsinkede byggeri af Hovedstadens Letbane ved Buddinge St.

Øverst: DSB-tog. (Foto: René Strandbygaard / DSB). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.